Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΑΙΟΛΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Την Κυριακη αναμετρωνται 2 απο τα φαβορι του φετινου πρωταθληματος της Γ'Εθνικης. Για μενα δεν υπαρχει καμμια συγκριση αναμεσα στις 2 ομαδες.Ο Αιολος ειναι παρασσαγγας καλυτερη ομαδα και νομιζω οτι η τελικη διαφορα θαναι 20 ποντους υπερ του.

Που το στηριζω αυτο?
Η ομαδα του Αιολου μπορει να παιξει σε 2 ταχυτητες παραπανω απ οτι ο οποιοσδηποτε αντιπαλος της φετος..Περα απο το γεγονος οτι εχει δουλευτει πολυ απο τον προπονητη της , διαθετει αρκετη ομοιογενεια λογω διατηρησης του βασικου περσινου της κορμου και επιπλεον απεκτησε παικτες που μπορουν να παιξουν το παιχνιδι σε πολυ υψηλες εντασεις..
Οσο καλους παικτες κι αν διαθετει ο Φοινικας,θα χει τυχη μονο αν επιβαλλει τον ρυθμο του και παιχτει "συμβατικο"μπασκετ με ελεγχομενες επιθεσεις κτλ..
Αν ομως το παιχνιδι παει σε εντονους ρυθμους,καμμια ομαδα δεν μπορει να τους ακολουθησει σε αμυνα κ επιθεση για πανω απο 5 λεπτα σε καθε περιοδο..Ειτε γιατι δεν εχει δουλευτει αρκετα, ειτε γιατι το ροστερ της ειναι μικροτερο..

Οι Φουντας -Λεπενιωτης-Σαρρημπαλιδης- Κατρανας-Κανταρκος μπορουν να παιξουν μπασκετ με ρυθμους Α2 κατηγοριας,σε ποιοτητα και ενταση..Αν λοιπον το ματς παιχτει σε τετοιους ρυθμους θα παει περιπατο.Αν ομως παει σε γεματες επιθεσεις τοτε ισως εχει λιγο σασπενς για τους φιλαθλους..Αν και παλι δεν τιθεται νομιζω κανενα θεμα ηττας..

Καλη αρχη στις ομαδες των Τρικαλων και καλη αναρρωση στον φιλο Αντωνη Τσικρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: