Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΙΟΛΟΣ-ΜΕΝΤ

Μεγαλη νικη η σημερινη για τον "πρωταρη"στην κατηγορια Αιολο.
Σημαντικη και βαθμολογικα,αφου η παραμονη θα κριθει πρωτιστως απο το αηττητο της εδρας και ψυχολογικα μιας και οι νικες στην αρχη ειναι το καλυτερο "λιπασμα"στην καλλιεργεια του χαρακτηρα καθε ομαδας..

Ειδα ενα κλειστο ματς με εμφαση στην αμυντικη λειτουργια απο τις δυο ομαδες.Το τελευταιο δεκαλεπτο ενα επιθετικο ξεσπασμα σε τρανζισιον κυριως παιχνιδι εφτανε για να κερδιθει το ματς. Το δεδομενο της καλης αμυνας σ ολο το παιχνιδι αποτελει μια σιγουρη βαση πανω στην οποια μπορει να βασιστει η ομαδα.

Σιγουρα επιθετικα μπορει να υπαρξει αρκετη βελτιωση τοσο σε ποσοστα ευστοχιας(μολις λυθει ψυχολογικα η ομαδα),οσο και στο inside game.

Ειδικα το τελευταιο κομματι ειναι απο περυσι η κυριοτερη αδυναμια της ομαδας ,επιθετικα.Ενω υπαρχουν καλοι επιθετικα ψηλοι,το συνολο των ποντων που παιρνει η ομαδα απο το βαμμενο ειναι το μινιμουμ..Νομιζω 20 ποντοι συνολικα αποψε απ ολους τους (καλους επαναλαμβανω)παικτες ρακετας..

Ειδικα σε καποιο διαστημα του πρωτου ημιχρονου,η αμυνα της ΜΕΝΤ ειχε ανεβει σχεδον στα 6 μετρα για ολους τους παικτες με αποτελεσμα να μην υπαρχουν διαδρομοι για τα γκαρντ ουτε ελευθερα σουτ απο την αδυνατη πλευρα..
Το ποσταρισμα της μπαλας εστω και ως μεσο καλυτερης κυκλοφοριας της μπαλας και μεταφορας της στην αδυνατη πλευρα ειναι κατι που κατα την γνωμη μου θα βοηθησει σημαντικα την αποτελεσματικοτητα της επιθεσης

Καλη συνεχεια στην ομαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: