Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

A1 ΕΣΚΑΘ

Το επιπεδο του φετινου πρωταθληματος σε επιπεδο παικτων ηταν απο τα πιο υψηλα των τελευταιων ετων.Ειδαμε αθλητες που θα στεκοταν ανετα και σε ομαδες μεγαλυτερων κατηγοριων,ειτε guards ειτε forwards.
Στην θεση 5 υπηρχε μια υστερηση γενικα που καλυπτοταν απο "ηλικιωμενους" και σχετικα εμπειρους αθλητες που στα νιατα τους ειχαν παιξει σε πιο πανω κατηγοριες,με εξαιρεση τον ΚΑΛΛΙΑΡΑ των Ικαρων και τους πραγματικα"αθλητες"του Αιολου και του Κεραυνου.
Οσον αφορα ομως το επιπεδο των ομαδων,δηλαδη την ομαδικη αποδοση και τα στοιχεια που εβγαιναν μετα απο δουλεια προπονησεων στο παρκε.το επιπεδο θεωρω οτι ηταν ΚΑΚΟ.
Δεν ειδαμε, (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,οι οποιες τελικα και ξεχωριζαν και εδιναν τις νικες),ομαδες με ταυτοτητα προπονητη..Να εχουν σταθερο τροπο παιχνιδιου στο αμυντικο και στο επιθετικο κομματι,με δουλεμενα PLAYS,με PRESS στα3/4 η' ..οπουδηποτε,με συγκεκριμενη αντιμετωπιση των SCREENS και οτιδηποτε αλλο μπορει να χαρακτηριζει γενικα μια ομαδα που δουλευει στην προπονηση
Χαρακτηριστικο των πιο πανω συμπερασματων το γεγονος οτι σε καθε παιχνιδι οι ομαδες ιχαν ολες ανεξαιρετως, νεκρα διαστηματα στην αποδοση τους και συνηθως τα ματς κρινοντουσαν απο ατομικες προσπαθειες πολυ καλων παικτων,οι οποιοι ομως δρουσαν ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ και οχι μεσα απο ειδικο παιχνιδι της ομαδας που να τους αξιοποιουσε...
Το παραπανω βεβαια εξηγειτε κυριως απο την μη συστηματικη προσελευση στις προπονησεις,αλλα και παλι γινεται μεσα σε 9 μηνες να περασουν καποιες ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ εστω και με 3 προπονησεις εβδομαδιαια..
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: