Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Αλλη μια ηττα σημερα για τον ΑΣΤ 2000 απο το ΑΙΓΑΛΕΩ και τα περιθωρια στενεψαν κι αλλο.
Παρολες τις αλλαγες που το τεχνικο τημ αποφασισε και επραξε,το αποτελεσμα ηταν παλι μια δικαιη ηττα.

Να ασκησουμε τωρα κριτικη κατοπιν ηττας ειναι το μονο ευκολο..Ολοι μπορουν να το κανουν! Αλλα επειδη εδω και καιρο το πραγμα δεν θυμιζει σε τιποτα οτι συνεβαινε περσι τετοιο καιρο,δεν υπαρχει και λογος να σχολιασω κατι..

Το μονο που θελω να επισημανω ειναι οτι η ομαδα αλλαζει καθε μηνα..Αλλοτε προπονητες,αλλοτε παικτες ,παραγοντες..Και τα λαθη συνεχιζονται.Βεβαια αλλος πληρωνει αλλα αν το βλεπουμε τοσο "ιδιωτικα"το θεμα δεν μπορουμε να ζηταμε απο τους 3καλινους να αγκαλιασουν την ομαδα κτλ,,..
Αραγε απασχολει κανεναν τι ομαδα θα απομεινει του χρονου στην Α2??Εχει κανεις κατα νου οτι δυσκολα χτιζεις καιευκολα γκρεμιζεις?Ειχα επισημανει οτι με την φυγη του κοουτς Τζημα θα φανει κατα ποσο η διοικηση συμμετειχε στο περσινο θαυμα..Η απαντηση νομιζω εχει δοθει.

Καθαρα μπασκετικα υπαρχει καιρος για σωτηριες νικες. Εχεις εντος τις 2 Λαρισσινες,το Αιγαλεω,Καβαλα και κατι μεσαιας δυναμικοτητας ομαδες.Θα του βγουν ομως του κοουτς V'ANGELO,οι νεοι παικταραδες που εφερε για να ανεβει επιπεδο η ομαδα??Δυσκολο..
Εχει πλακα παντως με αυτους τους επαγγελματιες προπονητες που ριχνουν παντα την ευθυνη καπου αλλου.Μια το υλικο της ομαδας δεν ειναι καλο,μια δεν ειμαστε εμπειροι...There's always an excuse!
Χωρις τον Μασι παντως τα πραγματα θα ναι ξακαθαρα για τον καθε αντιπαλο σκαουτερ.
Η μπαλα μεσα στην ρακετα μεχρι να φθαρουν οι λιγοι και οχι 1ης γραμμης ψηλοι μας.Θα αντεχουμε 10-20 λεπτα ,μεχρι που ενα πενταλεπτο θα φτανει για να μας παρουν το σκαλπ..
Ταυτοχρονα η αμυνα τους αφου δεν θαχει το φοβητρο του σταθερα καλου επιθετικου ΜΑΣΙ,θα μπορει να ανοιγει την πιεση ωστε να μην δινει κανενα ευκολο σουτ στην περιφερεια μας.Μεχρι τωρα στελναν καποιες βοηθειες και ντουμπλαρισματα στον ΜΑΣΙ και εβγαιναν καποια αμαρκαριστα σουτ στην αδυνατη πλευρα..Θα μπορουν πλεον να πνιγουν τους γκαρντ και να δινουν μονο πιθανες -ακινδυνες-διεισδυσεις.Τζιγκανοβιτς και Χαριτοπουλος και ο νεος δεν νομιζω οτι μπορουν να παρουν αμυνα μαζι τους..Νομιζω ...

Βεβαια ο κοουτς ξερει καλυτερα ,γι αυτο πληρωνεται αδρα.Το θεμα ειναι ποιος κρινει το σωστο και λαθος στις κινησεις της ομαδας..Αραγε ποιος?Ενα απο τα ερωτηματα που δεν θα απαντηθουν ποτε..

Το μονο θετικο απ ολη την ιστορια τελικα ειναι οτι αρχισαν πολλα μικρα παιδια να ξανασχολουνται με το μπασκετ στην πολη μας και ολες οι ομαδες εχουν πλαισιωσει τις ακαδημιες τους με καλους προπονητες . Ειμαι σιγουρος πως καθε ομαδα θε βγαλει καλους νεους παικτες και τα 3καλα θα ξαναμπουν στην παραγωγικη διαδικασια κατι που ειχε χαθει τοσα χρονια.Αν καποιος δει τα ταλεντακια στις ακαδημιες θα εντυπωσιαστει απο τα κορμια και την ορεξη των παιδιων.Μακαρι οι γονεις να τα στηριζουν στην προσπαθεια των "παικταραδων" τους χωρις να παρεμβαινουν στο εργο των προπονητων για ανοητους λογους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: