Κυριακή 13 Απριλίου 2008

4η σερι νικη για τους ΙΚΑΡΟΥΣ επι του 21ου ΑΙΩΝΑ

Η ιστορικη ομαδα στις τελευταιες αγωνιστικες εχει ανακαμψει για τα καλα,δειχνοντας ποσο αδικη ηταν η μεχρι προσφατα,φτωχη συγκομιδη της, βαθμολογικα..
Οι ΙΚΑΡΟΙ φθασαν τις 4 σερι νικες και προσδοκουν σε αλλες δυο (εντος με Θεσσαλικο και εκτος με Ελασσονα)ωστε να κλεισουν με διψηφιο αριθμο νικων την χρονια,μετριαζοντας ετσι τις ασχημες εντυπωσεις απο τις συνεχομενες ηττες του δευτερου γυρου..
Ταυτοχρονα αρχιζουν να κανουν πλανα για την νεα χρονια στην οποια θα διεκδικησουν και παλι πρωταγωνιστικο ρολο μετα το φετινο..διαλλειμμα,ελπιζοντας να μιμηθουν την επιτυχια του ΑΙΟΛΟΥ
Στο σημερινο ματς πηραν την νικη διχως να πιασουν τα στανταρς αλλων αγωνων,αφου καποιοι βασικοι παικτες οπως ο Σ.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ δεν ειχαν την γνωστη αποδοση,ισως λογω κουρασης..Βοηθωντας ομως σε τομεις οπως ασσιστ και ρημπαουντ συνεβαλε στην νικη με τον τροπο του.Πολυ καλοι οι Χαραλαμποπουλος,Καρουζος και Τσικρικας.

Τελος την ερχομενη εβδομαδα θα αρχισω να ανεβαζω αρθρα και αποψεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ οπως και θεματα τακτικης για τα οποια θα θελα να κανουμε σχολιασμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: