Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ...(2)

Μετα απο ενα 15 θημερο απουσιας για τους γνωστους λογους..(παραλια-ηλιος-θαλασσα,κτλ..)επανερχομαστε ζητωντας ταπεινα συγνωμη κυριως για το απροειδοποιητο της πραξης μας!

Αν και ακομη βρισκομαι υπο την επηρρεια του car-lang(κατι σαν jet-lang αλλα σε 4 τροχους) και της καταθλιψης λογω επιστροφης στα υπεροχα ,αυτο τον καιρο,3καλα, θα επιχειρησω 2 λογια για νεους παικτες.

ΑΙΟΛΟΣ.
Ο Γιουδας που απεκτησε απο τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ με βαση τους περσινους αριθμους στην Γ ΕΘΝΙΚΗ, ηταν ο βασικος σκορερ στην ομαδα του με τουλαχιστον 2-3 ευστοχα τριποντα σε καθε ματς(δεν ξερω στα ποσα ομως)και εναν πολυ καλο μεσο ορο ποντων(γυρω στα 15 ποντακια).
Φαινεται καλη λυση επιθετικα,για την αμυντικη του αξια δεν εχω αποψη, ασφαλως ο κοουτς ξερει καλυτερα.
Δυο επισημανσεις.
1. Η ομαδα στην οποια επαιζε ηταν τελευταια με μολις 3 νικες και 23 ηττες.
2.Το κοστος της μεταγραφης αρκετα μεγαλο για την κατηγορια, αν αληθευει το ποσο που ακουστηκε..

Ο Αποστολακης που αποκτηθηκε απο την ΕΑΛ ειναι ενας καλος ψηλος,με δυναμη,σκορ και σιγουρα θα βοηθησει τους ηδη πολυ ποιοτικους Κανταρκο-Αθανασοπουλο.

Απο τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ οι ΙΚΑΡΟΙ απεκτησαν τον Νικολαιδη,πλει μεικερ με συμμετοχη στην περσινη χρονια . Οχι κατι ιδιαιτερο στο σκορ αλλα επειδη η Α1 ΕΣΚΑΘ δεν ειναι
σιγουρα Γ ΕΘΝΙΚΗ ισως αποδειχθει καλη επιλογη.. ειδικα αν πασσαρει κιολας.
Οσο για τον Δημητροπουλο που αποκτηθηκε απο τον Αιολο νομιζω οτι ισως αποδειχθει πολυ χρησιμος στην ομαδα ειδικα αν δουλεψει με ορεξη..

Ρε Καρουζο,που χαθηκες?
Που πηγαν ολοι οι Ικαροι?
Λετε να χαιρονται το πριμ παραμονης σε καμμια παραλια...?

Δεν υπάρχουν σχόλια: