Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Γ ΕΘΝΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ

Η μεταγραφικη ενισχυση στον Αιολο ειναι δεδομενη και αναγνωριζεται πια σαν ενα ακλονητο φαβορι για την 1η θεση στο νεο πρωταθλημα της Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ.
Αυτο δεν αποτελει μονο δικη μου εκτιμηση αλλα και αποψη κι αλλων προπονητων που εχουν γνωση της κατηγοριας και των ποστερ των ομαδων που θα συμμετασχουν φετος.

Μπορει βεβαια για τους γνωστους λογους να κρατουνται χαμηλοι τονοι,αλλα με βαση το υλικο των ομαδων ειναι σαφες οτι θα παιξει για την ανοδο μαζι με ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (που συννενωθηκε με τον ΠΙΕΡΙΚΟ) , με την ομαδα του ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ απο ΘΕΣ/ΝΙΚΗ που ενισχυθηκε με ταλαντουχους αθλητες αλλα απειρους και ισως με ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που παραδοσιακα ειναι καλη παρουσια στην κατηγορια.

Απο κει και περα ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα χει δυνατη ομαδα αλλα διχως την οργανωση της τρικαλινης ομαδας,ενω οι ομαδες της ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ)ειναι αποδυναμωμενες σε σχεση με περυσι και με χαμηλα μπατζετ.

Οι κινησεις του ΑΙΟΛΟΥ εχουν ακουστει και εξω απο τα 3ΚΑΛΙΝΑ BORDERS και εχει ηδη χρισθει ως 1ο φαβορι και απο αλλους προπονητες ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΡΟΣΤΕΡ και ΜΠΑΤΖΕΤ της κατηγοριας.
Επισης η επιλογη του κοουτς ΓΙΑΣΣΑΡΗ δειχνει οτι οι φιλοδοξιες της ομαδας δεν περιοριζονται σε μια απλα καλη πορεια,αφου οι ανθρωποι της ομαδας θα επενδυσουν πανω του και για μεγαλυτερες κατηγοριες αφου θεωρουν οτι εχει ολα τα προσοντα και για παραπανω επιπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: