Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

I SAW THE SIGN...

Η κληρωση για τον ΑΣΤ2000 ειναι "λουκουμι". Με μια προυποθεση.Να ναι φορμαρισμενος φουλ για τους πρωτους 2 μηνες..
Εξω με ΟΛΥΜΠΙΑ,μεσα με ΠΑΟΚ,εξω με ΚΑΒΑΛΑ,μεσα με ΑΕΚ,εξω με ΠΑΟ,μεσα με ΚΟΛΟΣΣΟ,εξω με ΑΕΛ..!!
Με εξαιρεση τον ΠΑΟ, μπορει να παρει ολα τα ματς.Αλλα αν δεν εχει στο τελος αυτης της σειρας των αγωνων τουλαχιστον 3 νικες,τοτε ..αντε γεια απο πολυ νωρις!
Αν εχει δε,4-5 νικες παιζει και για ανετη σωτηρια στυλ Αιγαλεω (περυσι).

Πως ομως να φορμαριστει η ομαδα για την αρχη του πρωταθληματος οταν καθε μερα φευγει και απο ενας?Νεος αποχωρησας ο Σκρετας.Για να επιβεβαιωθω για αλλη μια φορα οταν ανεφερα οτι τα σπιτια χαλανε απο μεσα..

Και κατι για τον Αιολο.Ειμαι σιγουρος οτι οι ανθρωποι του εχουν στοχο να γινουν "χαλιφης στη θεση του χαλιφη"..Και αν ξεμπερδεψουν γρηγορα απο την Γ ΕΘΝΙΚΗ που ειναι παλιοκατηγορια και θελει διαιτησιες, τουλαχιστον, οχι κοντρα τοτε ισως δουμε και καμμια μετονομασια σε ΑΟΤ ωστε να αποτελεσει πυρηνα για ολο το νομο Τρικαλων..
Οι ανθρωποι βλεπουν μακρια,αν μη τι αλλο..
Εχω πιθανοτητες να πεσω μεσα στις προβλεψεις μου?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KYRIE TOZI,
ONEIRA OLOI KANOYME ALLA ME METRO!STOXOYS OLOI EXOYME, AYTO DEN SHMAINEI OTI MPOROYME NA TOYS PETYXOYME OLOYS.GIATI NA PERIMENOYME PANTA KATI PARAPANW? KAI WS EDW POY EXOYN FTASEI EIMASTE EYTHXISMENOI!AS MEINOYN KAI EKEI POY EINAI, EMEIS PROBLHMA DEN EXOYME.ISA ISA POY XAIROMASTE GIA TA PAIDIA.GOOD LUCK STA PAIDIA KAI SE ESAS GIA TOYS AGWNES.KEEP GOING!!!

Mixalis είπε...

Ο ΑΣΤ κινείται αλαζονικά και αυτό πληρώνει. Απομονώθηκε απ' όλες τις ομάδες της πόλης, δεν αγκάλιασε τους μπασκετικούς, αλλά επέλεξε να στηριχτεί σε ανθρώπους που πέρασαν για πρώτη φορά την πόρτα του Κλειστού Γυμναστηρίου το 2007, αναζητώντας κι αυτοί λίγη δόξα, αλλά και σε... κοριτσάκια που προτίμησαν να περνούν τα μεσημέρια του Σαββάτου αντί για την Ασκληπιού, παραληρώντας για ένα αυτόγραφο αστέρων της ομάδας. Μα αυτά είναι εφήμερα και... τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Οι Αστάδες προτίμησαν να κινηθούν ως... μονάρχες, δεν αναζήτησαν προοπτικές συνεργασίας με κανένα άλλο τρικαλινό σωματείο, δεν λειτούργησαν συσπειρωτικά στον μπασκετικό κόσμο. Η αλαζονεία πληρώνεται και δυστυχώς το τρικαλινό μπάσκετ αντί να εκμεταλλευτεί μια χρυσή ευκαιρία παρουσίας ομάδας στην Α1 κατηγορία σύντομα, πολύ σύντομα θα βρεθεί σε δεινή θέση, με τον ΑΣΤ πιθανότατα μάλιστα σε 2-3 χρόνια να μην έχει θέση ούτε καν στα τοπικά πρωταθλήματα. Όσο για τη φυγή Σκρέτα; Καιρός ήταν... Ίσως η μοναδική σωστή ενέργεια εδώ και χρόνια στον ΑΣΤ!

kwtsos είπε...

Κρίμα! Ζούσα για τη στιγμή που θα βλεπα το Σκρέτα να δίνει χειραψία με Ομπράντοβιτς!