Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

NEW KID ON THE BLOCK

Η προσληψη του Χριστοπουλου στον ΑΣΤ2000 εγινε με ποια ακριβως κριτηρια?Τι ακριβως αξιολογησε η διοικηση του ΑΣΤ και απο τους 50 προπονητες που ηταν υποψηφιοι,κατα την δηλωση του προεδρου του,επιλεχθηκε ο συγκεκριμενος κοουτς?
Μην ηταν οι προηγουμενες επιτυχιες του στις ομαδες που εχει δουλεψει?
Μηπως ο ΑΣΤ επενδυει στο νεαρο της ηλικιας του προσδοκωντας σε εναν αξιο και για πολλα χρονια προπονητη?
μηπως ταιριαζει αγωνιστικα στο προηγουμενο στυλ που ο κ. Τζημας ειχε επιβαλλει στην ομαδα?

Η΄ μηπως ηταν ο ποιο βολικος οσον αφορα τις απαιτησεις σε παικτες και αλλαγες στο ηδη υπαρχον υλικο?
Μηπως ηταν ο ποιο οικονομικος?
Οι απαντησεις σας θα με βοηθουσαν να βγαλω και γω ακρη..
Παντως τωρα θα φανει κατι που χα γραψει και παλιοτερα,σ αυτο το blog.
Ποια ειναι η πραγματικη συμβολη του κοουτς Τζημα στην περσινη επιτυχια και κατα ποσον η διοικηση μπορει με την συμπεριφορα και τις αποφασεις της να κανει παιχνιδι...

5 σχόλια:

kwtsos είπε...

Στο βιογραφικό του Χριστόπουλου οι άνθρωποι του ΑΣΤ είδανε ότι αποτέλεσε και προπονητής της ομάδας της ένδοξης Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, οπότε σου λένε με αυτόν κόουτς η ομάδα θα πετάει!
Τι θες να πεις στην τελευταία παράγραφο;

tozi είπε...

θελω να πω οτι η ανοδος κατα 90% οφειλεται στον Τζημα και τωρα που εφυγε θα φανει εντονα η απουσια του στο δεσιμο της ομαδας και στην αποτελασματικοτητα της.και θα φανει αν η διοικηση μπορει να ανταπεξελθει..μακαρι αλλα..

Ανώνυμος είπε...

Θεωρω πως η επιλογη αυτου του προπονητη εγινε γιατι δεν ειχε πολλες απαιτήσεις. Οταν λεω απαιτησεις μιλαω για το οτι δεν θα ήθελε να παρει 10 παίκτες και θα δουλεψει λογικα με αυτους που εχει.Βεβαίως σημαντικό είναι και το στοιχείο του νεαρου της ηλικίας του,γιατι είναι θα είναι αρκετα φιλόδοξος. Λιγο ήθελε και θα σου έκαναν προταση εσένα για προπονητη νεαρε φιλοδοξε Τοζι. :) (sotis)

Ανώνυμος είπε...

KURIE TOZI,
PISTEYW OTI H TSIGKOYNIA TOY A.S.TRIKALA DEN EXEI ORIA! KAI MILAW APO PROSWPIKH PEIRA.KSEROYN OTI XWRIS TON TZHMA DEN MPOROYN NA MEINOYN STHN A1,OPOTE TO MONO PRAGMA POY 8A MPOROYSAN NA KANOYN KAI ME DEDOMENO TA OIKONOMIKA PROBLHMATA POY 8A ANTIMETOPISOYN, EINAI NA PLHRWSOYN KAPOION OSO OSO,GIA NA TOYS BGALEI APO TO ADIEXODO!!!

Ανώνυμος είπε...

ton xristopoylo ston ast ton efere o tzimas...