Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΙΚΑΡΟΙ 69-62

Καλη εμφανιση για Ικαρους στον Βολο το απογευμα του Σαββατου με αντιπαλο μια απο τις καλες ομαδες της κατηγοριας,την Μεταμορφωση.
Μετα απο ενα σχετικα νευρικο 1ο δεκαλεπτο οπου οι ομαδες ηταν αστοχες και το οποιο εληξε 14-12 για τους Βολιωτες ,οι Ικαροι ανεβασαν αποδοση και προηγηθηκαν στο ημιχρονο με 44-42.Αρκετα ευστοχος ηταν ο Α. Τσικρικας και ο Καρουζος.
Το τελος του τριτου δεκαλεπτου βρηκε παλι τις ομαδες ισοπαλες αλλα το ματς ειχε γινει ηδη σκληρο με την ανοχη των διαιτητων,και διακοπηκε καμποσες φορες.
Στο τελευταιο δεκαλεπτο γιναν καποια λαθη στην επιθεση που εφεραν καποια ευκολα καλαθια στον αιφνιδιασμο για την Μεταμορφωση και ετσι στο τελευταιο λεπτο ανεβηκε η διαφορα.
Χρησιμοποιηθηκαν ολοι οι παικτες με τον Πισμιση να ναι θετικος οσο επαιξε και γενικα ολοι μπορουν κατι να προσφερουν στην ομαδα αν ο κοουτς το ζητησει...
Αν το ζητησει...

Κουιζ...
Ποιος παικτης των Ικαρων διαμαρτυροταν στον διαιτητη Δεσλη λεγοντας του
"κοιτα πως με κοπαναει μολις παω να φυγω!!"
Οποιος το βρει κερδισει λεξικο "ΕΛΛΗΝΟ- ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ" ΚΑΙ "ΤΡΙΚΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ".

4 σχόλια:

Mixalis είπε...

"Χλωμοί" φέτος οι Ίκαροι. Ο Θάνος δεν εμπνέεει πια κανέναν από τους πολλούς και καλούς παίκτες που έχει η ομάδα και τον βλέπω του χρόνου σε τοπικό ντέρμπι στην Α2 με αντίπαλο Γκότα και Τσίμα!
Αλήθεια Τόζι τι προβλέπεις για τα δυο ντέρμπι της 1ης Αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑΘ, ΑΕΤ-ΕΣΠΕΡΟΣ και ΜΑΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ;

tozi είπε...

φιλε Μιχαλη,καταρχην ευχαριστω για τα σχολια σου που ειναι συνηθως πολυ κοντα στην αληθεια.. Οσον αφορα για προβλεψεις στα τοπικα ντερμπι,θα δωσω ενα μικρο προβαδισμα στον Εσπερο κυριως γιατι εχει πιο γεματο ροστερ.Για το αλλο ματς ομςσ Μαγοι-Πρασ.Γωνια ειναι θεμα μερας και ψυχολογιας,ποιος θα το θελει πιο πολυ..Παντως θα ναι ντερμπι μεχρι τελους νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

KYRIE TOZI,
MPOREI O ESPEROS NA EXEI KALYTERH OMADA SE SXESH ME THN AET ALLA ME TO TROPO POY FERETAI O GKOTAS MESA STON AGWNA DEN TO BLEPW NA MENEI ATIMWRITOS MESA STON AGWNA APO TOYS DIAITHTES!!!AFOY TOYS SPAEI TA NEYRA SE OLH TH DIARKEIA TOY AGWNA.PANTWS SYMFWNW APOLYTA OSON AFORA TIS ALLES DYO.KEEP GOING!

Ανώνυμος είπε...

egw pantws dinw ena prpvadisma stous magous..xronia oloi oi paiktes einai mazi..tin blepvw gia poio demeni omada