Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..

Δεν παραιτειται κανεις για προσωπικους λογους..Οχι οταν εχεις ανεβασει μια ομαδα στο ζενιθ της,και εχεις την αποδοχη ολου του κοσμου για την δουλεια σου..
Εκτος αν "προσωπικοι"θεωρουνται λογοι που συνδεονται με ηθικες αξιες,με αρχες και πιστευω που δεν επιτρεπουν σε καποιον να κανει διαρκως υποχωρησεις και να υπαναχωρει στις απαιτησεις του..
Ο κοουτς ΤΖΗΜΑΣ ηταν σαφως προβληματισμενος το τελευταιο διαστημα για διαφορα πραγματα που δεν γινονταν σωστα,οπως θα πρεπε..Συνεπεια και επαγγελματισμος,καταμερισμος ρολων στα διοικητικα,δεν λειτουργουσαν..
Ετσι αναγκαζοταν να παιζει πολλους ρολους μαζι που δεν τον αφηναν να συγκεντρωθει προφανως στα αγωνιστικα και μονο θεματα..
Και επειδη η Α1 δεν ειναι τοπικο,καταλαβε οτι θα τα βρει μπροστα του μες την χρονια με κινδυνο να χρεωθει ηττες που δεν θα οφειλονταν στο καθαρα αγωνιστικο κομματι αλλα σε κακη λειτουργια εκτος γραμμων.
Τωρα αυτο που μενει ειναι οχι απλως μουδιασμα,αλλα ξενερωμα..Και το λεω εγω που δεν εχω ουτε γεια με τον Τζημα..
Πως να αποδεχθεις προπονητες -μισθοφορους,που αλλαζουν καθε χρονο ομαδες ,τις ριχνουν και μετα πανε στους επομενους νεοφωτιστους..
ΚΡΙΜΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμεσως μετά την φυγή του Τζήμα το όνομα του Καλαφατάκη αλλά και του Αγγέλου ακούστηκε στους μπασκετικους κύκλους. Αντε μια απο τα ίδια.Ο Καλαφατάκης όπως λέει και ο φίλος μου Τοζι μισθοφόρος,ελπίζω να μην φέρει και μια ντουζίνα κροάτες,ρουμάνους,πολωνούς κτλ.Το στάνταρ είναι πως θα αλλάξει τους ξένους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Να μην βγάλει τίποτα απο τα managerika? Όσο για τον Αγγέλου, δέν έχει και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες, παρόλο που και αυτός ήταν κάποτε αθλητής. Όλοι οι πάικτες της ΑΕκ είχαν πρόβλημα μαζί του...

Ανώνυμος είπε...

kurie Tozi, congratulations!!! to blog sas einai fantastic.KEEP GOING!!!

Ανώνυμος είπε...

KYRIE TOZI,
DEN MPOROYN OLOI SE AYTH TH ZWH, NA KANOYN TH DOYLEIA TOYS GIA KALO SKOPO.AN DEN YPHRXAN AYTOI 8A HTAN BARETH H ZWH MAS.EXALLOY OI XARES DIARKOYN GIA LIGO!ETSI KAI H TRIKALINH XARA 8A DIARKESEIGIA POLY LIGO.DEN PEIRAZEI EMEIS DEN PTOOYMASTE KAI PERIMENOYME ESTW KAI AN XEROYME OTI 8A XASOYME NA DOYME KALA MATS AKOMA KAI XEROYME OTI 8A XASOYME.KEEP GOING YOUR HARD WORK!