Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

2 ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ..

  • Ο ΑΣΤ2000 δεν εδειξε καλη ομαδα.Οσο κι αν προσπαθουσε δεν μπορουσε να βρει στο κρισιμο σημειο του αγωνα,ενα ευκολο σουτ.Δεν υπηρχε ουτε καθαρο μυαλο,ουτε αλτρουισμος ωστε να δουλεψει ο ενας για τον αλλο..Ακομη κ οταν τα βαζαν ολα οι προσπαθειες ηταν πολυ ατομικες και χωρις καλες προυποθεσεις.Δεν υπηρχε χημεια..
  • Επειδη,δε,οι νικες φτιαχνουν μια ομαδα και οι ηττες την σιγοτρωνε σαν το σαρακι,πολυ φοβαμαι οτι η εικονα θα χειροτερευει..
  • Το κακο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ηταν ιδιαιτερα καλος ωστε να δικαιολογειται η ηττα ως "τιμητικη".Ηταν ενας μετριος αντιπαλος σε οχι καλη κατασταση.Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ρολλαρει ακομη και επρεπε να τον κερδισουμε σημερα.
  • Απο πλευρας τακτικης ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευτηκε την απουσια του Μασει στο τελευταιο 10λεπτο και ανοιξε την αμυνα του στην περιφερεια,κανοντας την πολυ πιεστικη,αφου δεν ειχαμε σκορ απο το "ζωγραφιστο"χωρις τον μαχητικο Αμερικανο..Ο οποιος μαλλον αδικαιολογητα, ξεχαστηκε πολυ ωρα στον παγκο οταν η ομαδα ειχε γινει μονοδιαστατη επιθετικα..
  • Οσον αφορα τον ΑΙΟΛΟ τα χω ηδη πει εδω και καιρο.Ρισκαρω να προβλεψω οτι θα βγει κατηγορια με οχι πανω απο 4 ηττες.Παραειναι καλος για τα δεδομενα του φετινου 1ου ομιλου της Γ Εθνικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: