Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΑΣΤ2000 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!

Εισαι Αμερικανος παικτης με θητεια σε αλλες ευρωπαικες ομαδες.Τι μπορει να σε φερει στον ΑΣΤ2000?
Το καλο (εγγυημενο)συμβολαιο?

Οι σουπερ συμπαικτες με τους οποιους παντα ηθελες να παιξεις μαζι?

Οι φιλοδοξιες και η οργανωση της διοικησης που εχει πλανο για σενα και την ομαδα, ωστε σεβαθος χρονου να πρωταγωνιστειτε και οι δυο?

Η μεγαλουπολη που θα σου δωσει την δυνατοτητα να περνας ευχαριστα τον βαρυ φετινο χειμωνα?

Το αεροδρομιο ωστε οι μετακινησεις καθε βδομαδα για τα ματς και τα ταξιδια στην οικογενεια πισω στο Αμερικα να ναι ευκολα?

ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 3ΚΑΛΑ?
Αρα τι απομενει για ανευρεση παικτη?

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ?
1. Αμερικανος που μολις εχει τελειωσει κολλεγιο, χωρις προηγουμενη εμπειρια και να ειναι διψασμενος να ερθει να παιξει Ευρωπη(καποτε ειχε γινει με τον ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕΙΒΙΣ για τον Πανιωνιο..).

2.Καποιος διεθνης αλλης χωρας (Αυστραλια-Γερμανια-Ισπανια),εστω και μη μπασκετικα αναπτυγμενης αλλα να ναι ο κορυφαιος της..

Αλλη λυση δε βλεπω να υπαρχει για να στεριωσει...

ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1?ΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΝΕΒΕΙΣ?..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΖΗΜΑΣ..

2 σχόλια:

Mixalis είπε...

Κόσμος διψασμένος για μπάσκετ και διακρίσεις, μα ομάδα μικρή η οποία μοιάζει έτοιμη για μια αξιοπρεπή πορεί και μόνο στην Α1 κατηγορία. Από την διοίκηση Τόζι μην περιμένεις πολλά γιατί ήδη έχουν σκορπίσει. Σε πληροφορώ πως έμεινε μόνος ο Γιαννούλας και μπορείς να το διαπιστώσεις πολύ εύκολα είτε ρωτώντας, είτε βλέποντας τους... παριστάμενους στο γήπεδο. όπως στρώνει κοιμάται κανείς. Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

KYRIE TOZI,
TA LA8H EINAI ANAMENOMENA AN SKEFTEI KANEIS OTI GIA PRWTH FORA PHGAINOYN A1.DEN EXEI SHMASIA TO POTE 8A KSANA ANEBOYME ALLA TI MPOROYME NA MA8OYME APO TOYS AGWNES POY 8A PARAKOLOY8HSOYME.TI SHMASIA EXEI H TALAIPORIA POY 8A YPOSTOYN OI PAIKTES;GIATI LIGA XRHMATA PERNOYN KAI 8A TOYS PONESEI O ASS NA KA8ONTAI LIGES WRES PARAPANW;AN DEN 8ELOYN NA MHN ER8OYN AN MPOROYN NA POYN K OXI...KEEP GOING!