Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Ξανα την Κυριακη

Ζωντανευουν παλι τα απογευματα της Κυριακης για το Τρικαλινο μπασκετ,αφου μετα απο πολλα χρονια θα ξαναεχουμε ομαδα στην Γ Εθνικη.Ετσι οι φιλαθλοι θα μπορουν να παρακολουθησουν την ομαδα του Αιολου στην παρθενικη της χρονια στην κατηγορια. Μια κατηγορια που παλια ηταν στοιχειωμενη για τον Δαναο αφου δεν μπορουσε να την αφησει πισω του και ν ανεβει στην Β' Εθνικη..
Το γεγονος δε,πως αφοτου ξεκολλησε η ομαδα απο τα "αλωνια",ανεβηκε τις κατηγοριες σαν τραινο μεχρι την Α1,δειχνει ποσο δυσκολη ειναι η Γ' Εθνικη.
Δυσκολες εδρες,σκληρες ομαδες,κακοι διαιτητες και κυριως μικρη προβολη πανελλαδικα,δινουν το δικαιωμα στον καθενα να "οργιασει" και να διαμορφωσει αποτελεσματα χωρις να τον παρει κανεις ειδηση..

Βεβαια ο Αιολος ειναι αρκετα οργανωμενη ομαδα για την κατηγορια και ο κοουτς εμπειρος οποτε ολα αυτα θα τα χει λαβει υπ οψιν του.
Πιστευω πως το ματς της Κυριακης με την Αλεξανδρεια θα ειναι μια ευκολη επικρατηση αν και παντα οι πρεμιερες ειναι αγχωτικες για τον γηπεδουχο..Αλλα ειναι τοση η ορεξη ολων στην ομαδα που ολη η δουλεια θα βγει και με το παραπανω και θα δωσει ανετη νικη..

Καλη τυχη και οσο ψηλοτερα γινεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: