Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ(1ος Ομιλος)

ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖ. +4
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. +4
ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙ. +3
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΣ. +3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ. +2
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. +2
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ +1
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ +1
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ +1
ΧΑΝΘ ΘΕΣ. 0
ΕΔΕΣΣΑ -2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛ. -4
ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΟΖ. -7
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘ. -8

Με νικη του Αιολου στο Βολο την ερχομενη αγωνιστικη και ηττα του Λασσανη εντος απο Μαντουλιδη ,οι οιωνοι θα ναι με το μερος μας..

Παντως η προσπαθεια του Αιολου ειναι ηδη αποδεκτη ως αξιεπαινη απο το συνολο των μπασκετικων.Οχι μονο στα Τρικαλα αλλα γενικοτερα.Η αποδοχη της αξιας και του μεγεθους σου,απο τον αντιπαλο ειναι η μεγαλυτερη νικη απο ολες!!

Ας υπαρχει μια ομαδα που θα κρατησει ενα αμιγως μπασκετικο επιπεδο.
Που θα δημιουργησει μια γενια νεων παικτων οχι με αυτοσκοπο την νικη αλλα την αγαπη για το αθλημα.
Ο Αιολος εχει ηδη κερδισει το στοιχημα φετος,με την οργανωση ακαδημιων ,ποιοτικη αντρικη ομαδα,καλους προπονητες,τρελλαμενους για συνεχη προσφορα, παραγοντες.

Ας μην δημιουργησουμε την ψευδαισθηση στα πιτσιρικια που παρακολουθουν εναν αγωνα πως το "οφθαλμος αντι οφθαλμου"εχει αποτελεσμα..Γιατι αν συνεβαινε αυτο, θα χαμε εναν κοσμο γεματο τυφλους....

Αλλωστε οπως εχει πει και ο Πατριαρχης του Τρικαλινου μπασκετ Τ. ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ, "ο α(θ)λητης διαφερει απο τον αλητη μονο απο την δυναμη της (Θ)ελησης για να φτασει ψηλα"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ!!!Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!ΗΡΘΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ)ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ "ΤΣΙΧΛΑ"ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ 1 ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ;ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ 'Η ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ "ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ"!!!ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ.....ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ" ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!!KEEP GOING!!!