Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Keep going..

Εριξα μια ματια στο προγραμμα των πρωτοπορων στον 1ο ομιλο της Γ Εθνικης,οπου συμμετεχει και ο Αιολος Τρικ.
Η διαπιστωση μου ειναι πως εξακολουθει να χει το προβαδισμα για την ανοδο παρολο που εχει μεινει πισω 2 νικες απο τον Φοινικα Λαρ.ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟ??

Ο Αιολος εχει να κανει το πολυ 2 ηττες ακομη,στα εκτος με Λασσανη και Φιλιππο Βερ.Πολυ κομβικο το ματς μετα απο 15 μερες εκτος με Νικη Βολου!Αν περασει απο κει δυσκολα θα χασει την πρωτια..
Ο πιο επικινδυνος αντιπαλος βασει προγραμματος ειναι ο Λασσανης Κοζανης που κι αυτος μπορει να "την βγαλει" με 1-2 ηττες ακομη,αν συνεχισει να ειναι ανταγωνιστικος.Το μειονεκτημα του ειναι οτι στηριζεται σε μονο 6 παικτες και δεν ξερω αν αντεξει το βαρος του πρωταθλητισμου..Κομβικο το ματς της Κυριακης στον Ολυμπιακο Βολου..Θα δειξει πολλα!
Αμεσως μετα ερχεται ο νυν πρωτοπορος Φοινικας που εχει πιο δυσκολο προγραμμα και μπορει να κανει 3-4 ηττες ακομη με αρχη το επομενο ματς στον Μαντουλιδη..Θα χασει και μεσα στον Αιολο μαλλον,οποτε ισως η βαθμολογικη του θεση να αλλαξει συντομα. Στα + του Φοινικα οτι εχει γεματο ροστερ που ειναι το μονο που μπορει ν ανταγωνιστει σε ποσοτητα αυτο του Αιολου και η ρεντα που εχει σε κατι buzzer beater σε αρκετα ματς ..
Τελευταιο σε προγνωστικα βαζω τον Μαντουλιδη που θα κανει κι αυτος 3-4 ηττες με βαση τα εκτος εδρας που χει χασει ως τωρα..

Αν ο Αιολος εχει υπομονη και μεινει ενωμενος στο τελος θα πανηγυρισει.Του δινω 80% πιθανοτητες.


# Ο μικρος Τσιακας που θα παιζει του χρονου?Ηδη εχουν αρχισει οι μνηστηρες να εριζουν ερημην του!..Αναλαμβανω χρεη μανατζερ αν θελει με λιγοτερο ποσοστο απο το νομιμο 10%...Ο Κωτσαλης και ο Κατουνας??Ο δασκαλος σας περιμενει παιδια!!θα στησει μπλοκα στο Δομοκο για να σας εχει του χρονου..
# Ποσοι και ποιοι παικτες του ΑΣΤ θα μετακινηθουν στον ΑΟΤ-ΑΙΟΛΟ ,αν αυτος ανεβει Β Εθνικη??
# Η θεωρια του χαους συνεχιζει να επαληθευεται καθε Σαββατο!Θα ανΑφερθω εκτενεστερα σε καποιο επομενο report,για το πως καμμια φορα Η ΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!! Τζαμπα τα βιβλια και οι θεωριες..
#Ο Ευαγγελου τραυματιστηκε πολυ??

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΝΑ ΠΗΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ "ΜΕΝΤΡΑΝΟ" ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...KEEP GOING...