Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

καλη αρχη.

Δυο σχολια μετα την 1η αγωνιστικη στην Γ εθνικη στον ομιλο του Αιολου...

  1. Η ομαδα εχουμε ηδη πει πως εχει το καλυτερο, ποιοτικα, και πιο ακριβο συνολικα,ροστερ της κατηγοριας.Ειδικα φετος δεν υπαρχει ομαδα φοβητρο,ουτε στη Θεσ/νικη,ουτε στην Δυτ.Μακεδονια,ετσι παρουσιαζεται μια ευτυχης συγκυρια να κανει πορεια πρωταθλητισμου. Οκοουτς ειναι καλος ,η ομαδα δουλεμενη,η διοικηση τρελλαμενη...Ολα ρολοι
  2. Τα δυο παιχνιδια που ακολουθουν δεν ειναι και τοσο δυσκολα οσο ακουγονται.Η μεν Σιατιστα δεν θυμιζει σε τιποτα την καλη ομαδα του παρελθοντος,που για να την κερδισεις εκτος επρεπε να χεις τον αδερφο σου διαιτητη και ασθενοφορο απ εξω.Περυσι σωθηκε στην μια νικη..Φετος δεν δυναμωσε ιδιαιτερα και απλα κερδισε με ενα καλαθι εκτος γιατι ολες οι ομαδες ειναι στο ιδιο (μετριο )καζανι. Αυτη ειναι η αληθεια..Αφου ο Ολυμπ. Βολου που ο Αιολος τον πηρε για πλακα εντος και εκτος, εχασε στο τσακ απο την Χανθ εκτος εδρας..
  3. Η δε Εδεσσα ειναι ομαδα της σειρας περιπου σαν την Αλεξανδρεια.Εχασε εντος 15 ποντους απο τον Μαντουλιδη ,που εμφανιζεται ως η μονη κοντα στα μετρα του Αιολου,ομαδα.
  4. Και να χασει καποια ματς ο Αιολος παλι θα ναι η σταθεροτερη ομαδα της κατηγοριας αφου ολες οι αλλες θα σκοτωνονται μεταξυ τους καθε αγωνιστικη.Εξαλλου ολα τα πρωτα ματς στον ποντο εληξαν!

Ποια ειναι η μεγαλυτερη φετινη συνεισφορα του Αιολου στο 3καλινο μπασκετ???

Μα φυσικα το οτι εδωσαν τον Δημ.Πατσιαλη στην Πρασινη Γωνια,ωστε να τον α[ολαυσουν οσοι δεν ειχαν την τυχη μεχρι τωρα..εγγυημενη ποιοτητα με ISO 9001 απο την ευρωπαικη ενωση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: