Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ(εκ του ασφαλους..)

Στην Α2 Θεσσαλιας,στον ομιλο Καρδιτσας-Τρικαλων,η ανοδος θα παιχτει μεταξυ του Α.Σ.Καρδιτσας(που υποβιβαστηκε περυσι απο την Α1)και του Ιπποκλη Τρικαλων(που ανεβηκε φετος απο την Β' ΕΣΚΑΘ).
Και οι δυο ομαδες εχουν καποιυς παικτες που η ποιοτητα τους ειναι για πολυ παραπανω και ταυτοχρονα εμπειρια απο πιο δυνατα πρωταθληματα.
Οι υπολοιπες ομαδες θα μπορεσουν ισως να κανουν καποια ζημια στα δυο φαβορι και νομιζω πως θαναι οι ουσιαστικοι ρυθμιστες του πρωταθληματος..
Δηλαδη αν λογου χαρη η Πρασινη Γωνια η' ο Εσπερος,η' οι Σοφαδες κερδισουν καποιο ματς απο τους παραπανω θα χουν αναδειξει τον πρωταθλητη αφου οι μεταξυ τους αναμετρησεις (Ιπποκλη-Καρδιτσας)θα μοιραστουν νομιζω..
Προσοχη στα αουτσαιντερ λοιπον..

Οσον αφορα την Α1 οι Ικαροι θα δοκιμαστουν στον πληγωμενο ,απο την ηττα στον Βολο,Αστερα και θα προσπαθησουν να στθουν αξιοπρεπως στο ματς για οση περισσοτερη ωρα γινεται,αφου το αγχος θα το χουν οι γηπεδουχοι.Το πολυ σημαντικο ομως ματς για αυτους θα ειναι την αλλη εβδομαδα εντος με Παλαμα,ομαδα που εχει χορηγο τον πρωην των Ικαρων,κ.Ζιωγα και παει για ανοδο ξεκαθαρα..ειναι ματς που αν οι Ικαροι κανουν την υπερβαση θα ανεβασει το επιπεδο της ομαδας και θα μπορει να χτυπα καθε ματς..

Για τον Αιολο τα δυο ματς που ερχονται ειναι μεγαλο τεστ..Οχι τοσο για το αν θα τα κερδισει αλλα για το πως.Με ομαδες που παιζουν ξυλο εχω ξαναγραψει οτι θα χει προβλημα γιατι οι πολυ καλοι ψηλοι του,παραειναι μπασκετικοι και καλα παιδια..Με ομαδες τεχνικες δεν θαχει κανενα προβλημα γιατι και δουλεμενη ομαδα ειναι και υπερτερει σε ποιοτητα..

Τελος για τον ΑΣΤ2000 νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα εστω και με 13 ομαδες..Η απειρια της ομαδας αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα ειναι εμφανης και μη αναστρεψιμη.Το κλιμα θα γινεται ολο και πιο βαρυ μετα απο καθε ηττα και ισως μονο η επιστροφη του κοουτς Τζημα θα αλλαξει το τελος του εργου που βλεπουμε..Αυτο βλεπω εγω.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗ!!ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poios ipoklis kai prasina aloga
tin proti papara tha tin fai to sabato apo karditsa ...
mono karditsa yparxi