Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ

Αν και η βαθμολογια μετα την διεξαγωγη της 9ης αγωνιστικης δειχνει ενα αμφιρροπο και πολυ ανταγωνιστικο πρωταθλημα, στον ομιλο του Αιολου ειμαι πεπεισμενος οτι ειναι πλασματικη..

Ειχα προβλεψει οτι ολες οι ομαδες ,πλην του Αιολου θα προκαλεσουν μεταξυ τους αρκετες φθορες και πως εν τελει η Τρικαλινη ομαδα θα πρωταγωνιστησει και θα ανεβει ως η πλεον σταθερη στον ομιλο.
Για να πω την αληθεια δεν περιμενα να κανει τοσο ευκολα τρεις ηττες στα εκτος εδρας ,αλλα αυτα συμβαινουν και ισως η ατυχια με τον Φοινικα κοστισει σε αυτοπεποιθηση για τα υπολοιπα εκτος.

παντως για οσους μπορουν να δουν την βαθμολογια με την σωστη διασταση ,παλι ο Αιολος ειναι ακλονητο φαβορι αρκει να διατηρησει το αηττητο της εδρας.Η πραγματικοτητα εχει ως εξης..

ΑΙΟΛΟΣ +2
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ +2
ΦΙΛΛΙΠΟΣ +2
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ +1
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ +1
ΦΟΙΝΙΚΑΣ +1
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ +1
ΛΑΣΣΑΝΗ 0
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. 0
ΧΑΝΘ -1
ΕΔΕΣΣΑ -1
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ -2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ -3
ΣΙΑΤΙΣΤΑ -4

Ο τροπος υπολογισμου αυτης της βαθμολογιας ειναι δοκιμασμενος και αλανθαστος..Θα επιβεβαιωθει στη πορεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΣΗΚΩ ΣΗΚΩ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!!!ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.KEEP GOING!!!