Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

BRUTAL WORDS

Την περασμενη Πεμπτη στη συνεντευξη του κοουτς V'ANGELO,ακουστηκαν καποιες αποψεις του περι δουλειας σ ολα τα επιπεδα της ομαδας,προγραμματισμου και προτεραιοτητων και διατροφης κτλ,κτλ,κτλ....

Ολα κομψα διατυπωμενα με προσεκτικες εκφρασεις,καλαισθητες "ακουστικα" ,αλλα λιγο γενικολογες και αοριστες οσον αφορα το τι γινεται επι του παροντος..
Ακουστηκε ομως και μια οχι απλως "ακομψη",αλλα θα λεγα προκλητικη για το ροστερ της ομαδας , αποψη οτι η ομαδα με αυτους τους παικτες δεν σωνεται!!
Αυτο δεν το χω ξανακουσει απο εν ενεργεια προπονητη ομαδας σε οποιοδηποτε αθλημα,το να χαρακτηριζει τους παικτες του ουσιαστικα ανικανους να πετυχουν αυτο για το οποιο μοχθουν καθημερινα..
Δεν με νοιαζει αν ισχυει η' οχι.
Ολα ειναι σχετικα σ αυτη τη ζωη. Κερδιζεις τον Πανιωνιο και χανεις απο Καβαλα,Κερδιζεις εκτος το Αιγαλεω και διασυρεσαι εντος απο Κολοσσο.
Αυτη ειναι αλλωστε η αξια του αθλητισμου,να παλευεις για την υπερβαση!Και οταν την πετυχαινεις εισαι μαγκας.Ποιος περιμενε οτι η Εθνικη Μπασκετ θα κερδιζε τους Αμερικανους και οτι θα παιρναμε το EURO..

Το να βγαζεις ομως το εαυτο σου απ εξω απο μια ομαδα που ανελαβες μολις πριν απο 20 μερες και να προεξοφλεις πως οι παικτες δεν ειναι αρκετα καλοι για τα μετρα σου ειναι τουλαχιστον unfair.
Πως θα του ζητησεις να τα δωσει ολα στην προπονηση,να φτασει στα ορια του οταν
μονο σου λες οτι δεν μπορει..ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ..

Κοουτς αυτοι οι παικτες προπερσι ηταν τελευταιοι στην Α2 ,με μηδεν ηθικο,καταρρακωμενοι τρωγαν 30αρες και στον 2ο γυρο καναν πρωταθλητισμο!!Και την αλλη χρονια ανεβηκαν τραινο στην Α1 κοντρα στα προγνωστικα! Και ολα αυτα γιατι ειχαν ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..
Ενω η Καβαλα που μας ξεσκισε ειναι σουπερ εμπειρη στην Α1.Που δεν περασε ουτε καν απο την Α2!!
Μας ταιζουν τοσο κουτοχορτο που σε λιγο θα μιλαμε με χλιμιντρισματα εδω στα 3καλα μου φαινεται...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KYRIE TOZI,
εγω ενα εχω καταλαβει,αν ο κοουτς ειναι σκραπας αναλογως θα παιζει και η ομαδα στο γηπεδο.Ενταξη δεν εχουμε παικταραδες αλλα εστω και για αυτουσ που εχουμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ειμαστε και αυτοι μαζι με τον ΤΖΗΜΑ μας εφεραν σε σημειο να βλεπουμε παικτες του ΝΒΑ εδω!!!αμα δεν του αρεσει τη μπαλιτσα του και σε αλλο γηπεδακι...KEEP GOING!!