Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ..

Χθες δεν ειδα τον 4ο τελικο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Κοινωνικες υποχρεωσεις με αναγκασαν να βρεθω σε μερος χωρις καν τηλεοραση..! Μεσα μου παρακαλουσα να παρει το ματς ο Ολυμπιακος ωστε τουλαχιστον να δω να στεφεται πρωταθλητης ο οποιοσδηποτε στον 5ο και τελευταιο τελικο.

Γυριζοντας σπιτι κατα τις 11.05 ανοιγω ΕΡΑ ΣΠΟΡ να ακουσω αποτελεσμα και το ματς ειναι ακομη στο 3ο 10λεπτο..Φανταστηκα τον λογο προτου ακουσω τιποτα απο τον σπικερ και εκλεισα το ..οφωνο ξενερωμενος.
Φτανω σπιτι και ανοιγοντας TV βλεπω τον Διαμαντιδη να πετα την μπαλλα και τους "φιλαθλους" να πετουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

Και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να παιζεται μπασκετ μ αυτες τις συνθηκες?
Πως αφηνουμε ολοι οσοι θελουμε να χαιρομαστε τετοια παιχνιδια τους ΚΑΦΡΟΥΣ να λεηλατουν και να λυμαινονται το ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ?
Τι πρεπει αλλο να γινει ωστε καποιος να παρει την ευθυνη για να καθαρισει αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ?
Υπαρχει πρωταθλητης με τετοιες συνθηκες?

Ολοι οσοι συμμετεχουν σ αυτους τους αγωνες θα πρεπε να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ απο τα γηπεδα,να διακοπουν οι τελικοι και να εξηγησουν σε μια συνεντευξη τυπου οτι δεν αμειβονται για να παιρνουν μερος σε αυτο το εγκλημα κατα της σαρκας του Μπασκετ..Οτι δεν θελουν μεσω της τηλεορασης να αναμεταδιδονται , αντι για φασεις αθλητων,πολεμικες σκηνες ζωων..

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ.
ΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ..
ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ".......ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: