Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Γ ΕΘΝΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ


Πριν ακομη κοπασουν οι πανηγυρισμοι στην Κατερινη για τη ανοδο της ομαδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Γ ΕΘΝΙΚΗ, προεκυψε συγχωνευση των νεωφωτιστων με το ΑΡΧΕΛΑΟ Κατερινης.


Δημιουργειται ετσι μια πολυ δυνατη ομαδα στον ομιλο αφου ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ περυσι τερματισε 2ος στο πρωταθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ χανοντας για εναν βαθμο την ανοδο στην Β'ΕΘΝΙΚΗ απο την ομαδα του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.


Την κενη θεση που δημιουργηθηκε καταλαμβανει η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Ημαθειας που ειχε χασει την ανοδο απο τον Πιερικο σε αγωνες play-offs.


Αξιζει να σημειωθει πως προπονητης του Πιερικου ηταν ο Βλασσης Βλαικιδης,που εχει διατελεσει για χρονια προπονητης στον ΠΑΟΚ (και σαν assistant και σαν head coach)


Παρακατω παραθετουμε τον τελευταιο αγωνα των 2 ομαδων στην φαση των play-offs που εδωσε τον τιτλο στον Πιερικο(ασχετα αν τελικα ανεβηκαν και οι δυο ομαδες)


Χάρη στην τεχνική ανωτερότητα της γηπεδούχου ομάδας, η διακύμανση στα 10λεπτα ήταν: 27-21, 48-34, 63-52 και 81-73.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Τανατζής Γ. και Παπαδόπουλος Θ. που με την απόλυτα αντικειμενική κρίση τους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ STIHL: (Βλαϊκίδης), Βουτσακόπουλος Α., Χατζηϊωάννου 5 (1), Λαγαμτζής, Λοτζανιώτης 18 (1), Σταυριανίδης 7, Μπουμπουλέντρας, Δαμαλής Ι. 8, Βουτσακόπουλος, Παναγιωτίδης 5, Κουρκούτας 23, Χρυσίδης 15(2) και Δαμαλής Ι.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Παπαδόπουλος), Τσατσάς, Μπαλιάκας 11, Στογιαννόπουλος 6(1), Πουρλιτόπουλος 8, Γρηγορόπουλος 2, Αβραμίδης, Χαραλαμπίδης 5, Παπαγερίδης 17(2), Χυτάς 4, Νικολόπουλος 20(5) και Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: