Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ΑΙΟΛΟΣ

Εχω την εντυπωση πως η ομαδα του Αιολου κινειται σε σωστη βαση για τη παρθενικη της χρονια στην Γ ΕΘΝΙΚΗ. Χωρις να γνωριζω ουτε εναν παικτη που θα αποκτηθει τολμω να ρισκαρω την προβλεψη οτι η πορεια της στο νεο πρωταθλημα θα ναι επιτυχημενη.
Που το στηριζω αυτο?

Στο γεγονος οτι ακολουθει την ακρως επιτυχημενη συνταγη του ΑΣΤ 2000 μετα απο καθε ανοδο.Κατι που σωστα μου επισημανε ο φιλος Κωστας σε παλιο σχολιο σ αυτο το μπλογκ.
Δεν ξερω αν γινεται συνειδητα η' οχι,αλλα η διατηρηση του κορμου της ομαδας,δηλαδη της πλειοψηφιας των παικτων που πετυχαν την ανοδο εξασφαλιζει μια σειρα απο πλεονεκτηματα..
Χημεια ετοιμη
Συναισθηματικο δεσιμο παικτων
Κατανεμημενοι ρολοι αγωνιστικα
Νοοτροπια νικητη αφου προερχονται απο νικηφορα χρονια.
Ελαχιστοποιηση κινδυνου διαταραξης των ισορροπιων στην ομαδα με την ελευση των νεων παικτων.

Η σταδιακη ενισχυση ειναι κατι που οδηγησε τα Τρικαλα στην Α1 του μπασκετ και μακαρι να επαναληφθει το σκηνικο με τον Αιολο..
Μην ξεχναμε οτι μολις το 2004-05 ο ΑΣΤ ανεβηκε απο Γ' στην Β' εθνικη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!
Πολύ ησυχία έχει πέσει στο blog.
Ο Αίολος τελικά ανακοίνωσε κάποιες μεταγραφές με σημαντικότερες αυτες του Κατράνα και του Κιοσέ κατα την γνώμη μου.
Περιμένουμε σχόλια για τις μεταγραφές που έγιναν και για αυτες που θα γίνουν(αν γινουν κι άλλες).

Ανώνυμος είπε...

Τα δυσκολα τωρα ξεκινανε για τον Αιολο.Οσο αγωνιζοταν στην πιο κατω κατηγορια δεν ειχε να αντιμετωπισει πολλες δυσκολιες.Οταν λεω δυσκολιες εννοω την γκρινια των ηττών.Φέτος θα πρέπει ολοι οι άνθρωποι τις ομάδας και κυρίως οοοολα τα στελέχη αυτής να μάθουν και να χάνουν.Πιστεύω πως η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα στην γ εθνική για να σωθεί αρκεί όλοι να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμο στους αντιπαλους.Οι παικτες που υπάρχουν στην ομάδα είναι ικανοι για το καλύτερο και σε αυτό το επίπεδο.Οι΄θέσεις κλειδιά για την επιτυχία δεν είναι άλλες από την θέση 1 και 5. Εκεί άμα ο αίολος φανεί ικανός και με βάθος πάγκου θα καταφερει πολλα.Δεν μπορεί να έχεις τον Σαριμπαλιδακο και να πεθάνει 40 λεπτά.Γιατι καλός ο Ντούρβας αλλα χωρίς αγώνες...Επειδή ο Τοζάρος που γράφει στο σιτε ειναι διακοπές,ας γραψει κάποιος κανένα νέο έστω και σαν σχόλιο.