Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι δεν υπηρξε καποιος παικτης που εμφανιστηκε απο τον παγκο και εγινε πρωταγωνιστης του 5ου τελικου, σε ολα τ αλλα νομιζω επαληθευτηκαμε.
Το ματς πηγε ακριβως πανω στις προβλεψεις ολων.Και οτι επισημαναμε την προηγουμενη μερα ,συνεβη.
Το γεγονος ειναι οτι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα απ οτι ο ΟΣΦΠ.Και για να αλλαξει αυτο θελει υπομονη και τυχη..
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.
Οι παικτες του ΟΣΦΠ ειναι πολυ καλοι στο ελευθερο (ισως και αναρχικο)παιχνιδι και οχι στο SET παιχνιδι που θελει ο κοουτς Γιαννακης.
Αυτο εγινε απο το καλοκαιρι με την επιλογη τους απο τον κοουτς Γκερσον.Το αποτελεσμα?
Οποτε ο Ολυμπιακος επιανε στο σκορ τον αντιπαλο του κολλουσε στην επιθεση και εκανε οτι ναναι,ασχετα με το σχημα του εκεινη την στιγμη.
Οποτε ομως ηταν πολυ πισω και επαιζε ψιλοχυμα για να γυρισει το σκορ με επιθεσεις "ατομικης πρωτοβουλιας"(βλ,Γκριρ-Γουντς) εκανε καλα σερι..
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ.Αφηστε ελευθερα τις αποψεις σας στα γραφομενα μου..
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ
Πριν από 16 χρόνια
2 σχόλια:
Ο Ολυμπιακός παρουσίαζε σε κάποια διαστήματα κακή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να μένει πίσω και μετά να προσπαθεί πάλι να μαζέψει τις διαφορές. Αυτό γινόταν κάθε φορά που έμπαινε μέσα ο Σόφο και φάνηκε πολύ στην τρίτη και καθοριστική περίοδο οπότε και κρίθηκε το ματς. Ο Σόφο παίζοντας στο κέντρο της ζώνης αφενός αδυνατούσε να κόψει τις διεισδύσεις του ευέλικτου Σπανούλη κυρίως από τον άξονα αφετέρου δεν μπορούσε να πάρει τα κοψίματα των ψηλών του ΠΑΟ (κυρίως του Μπατίστ)μέσα στην ρακέτα οι οποίοι όντας αλτικοί και γρήγοροι σούταραν ανενόχλητα μπροστά του.Επιπλέον στην επίθεση ο Σόφο ήταν μόνιμα στη ρακέτα με δύο και τρεις αντιπάλους στην πλάτη του φράσοντας ο ίδιος ουσιαστικά τους διαδρόμους που είχαν ανάγκη οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού (κυρίως ο Γουντς). (Kostas)
Ενδεικτικό του πόσο χαμένος ήταν ο Σόφο στη ζώνη είναι το ολοστρόγγυλο μηδέν που έγραψε η στατιστική του στα αμυντικά ριμπάουντ.
Δημοσίευση σχολίου