Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Η ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

ΚΑΤΡΑΝΑΣ..πολυ καλος παικτης και χρησιμος και για πιο πανω κατηγορια
ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ... θα βοηθησει πολυ μετα την καλη χρονια του στον ΦΟΙΝΙΚΑ,ειδικα μ εναν τοσο καλο ασσο οπως ο ΣΑΡΗΜΠΑΛΛΙΔΗΣ
ΓΙΟΥΔΑΣ...λενε πως ειναι καλο γκαρντ

Γενικα οι κινησεις της ομαδας ειναι πολυ καλες. Η πιο μεγαλη ομως μαγκια του φετινου ΑΙΟΛΟΥ ειναι εξασφαλιση προπονητηριου (καποιου ΤΕΕ) που θα χρησιμοποιηθει για τις ακαδημιες .Κ αν αληθευει οτι η ομαδα το χει κλεισει για 5-6 χρονια και εδωσε λεφτα για να βαλει παρκε τοτε τους βγαζω το καπελλο τους γιους του ανεμου.
Αντε να δουμε κανεναν πιτσιρικα σε Εθνικη Ομαδα ξανα γιατι πολυ μελανι χυνεται χρονια τωρα για τις ακαδημιες στα Τρικαλα αλλα παικτη δεν βλεπω να προχωρα σε κλιμακιο,μητε εφηβικη-παιδικη ομαδα να περνα απο Θεσσαλια εδω και 15 χρονια.Ο Βολος πως μπορει δηλαδη? Κατι δεν γινεται σωστα προφανως..

ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

5 σχόλια:

kwtsos είπε...

Οι υποδομές είναι χρήσιμες αλλά το βασικό για να μαζέψεις τους πιτσιρικάδες από τα καφέ και να αναδείξεις ταλέντα είναι οι δάσκαλοι με ζήλο και μεράκι και δυστυχώς ο Πολυγένης ήταν μόνο ένας.

Ανώνυμος είπε...

OΛλα καλα ρε τοζι για το βιογραφικο που εγραψες.Για το Αρη αγιας μονης για το Δαναο για τους Ικαρους.Για τους Μαγους ουτε που αναφερες τιποτα.Τοσο μικρη ομαδα ειναι που δεν αναφερες το περασμα σου και απο αυτους?Διεκδικησες και με αυτους την ανοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ και χαθηκε στο παρα πεντε σε ενα παιχνιδι με τους Σοφαδες.Εμεις να ξερεις οτι εκτιμαμε τη βοηθεια σου εστω κι αν μας αγνοεις.Ξερουμε οτι ειμαστε μικρη ομαδα ειμαστε ομως περηφανοι για αυτο που κανουμε και το κυριοτερο δε στηνουμε αγωνες οπως εκαναν κατι αλλες ομαδες περισυ που θελουν να λεγονται ομαδες.Θυμασαι το περσινο παιχνιδι Εσπερος ΑΕΤ?Μαζι το βλεπαμε.

tozi είπε...

φιλε gunner γραφω μονο το προπονητικο μου ιστορικο.Οχι τις ομαδες που αγωνιστικα σαν παικτης..Γι αυτο δεν εχω αναφερθει στους ΜΑΓΟΥΣ απο τους οποιους μονο τις καλυτερες των αναμνησεων εχω.Κοουτσαρα μονο το ματς με τα Καλυβια κι αυτο "εκ παραδρομης"..Οι ΜΑΓΟΙ εξαλλου ειναι η ομαδα που με βοηθησε να κανω το καλυτερο μου ρεκορ σε τρποντα σ εναν αγωνα(27π,6/9 τριποντα με Μουζακι).

kwtsos είπε...

Εκτός θέματος και άστοχος ο gunner αλλά πιο συγκινητικός και από κάτι καλεσμένους σε εκπομπές της Τατιάνας. Ο Tozi gunner έδωσε πολλά στους Μάγους και είναι από τους λίγους που παρα το ότι πια δεν ανήκει τυπικά σ΄αυτήν την ομάδα εξακολουθεί να έχει ψυχικούς δεσμούς μ΄αυτήν και με τους ανθρώπους της και αυτό μετράει πιο πολύ από όλα.

tozi είπε...

Kwtso σε βλεπω σε οργιωδη σχολιαστικη φαση.Επειδη τελικα το μονο που μενει ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις και τιποτε αλλο,η ομαδα μου δωσε πολλους φιλους και στιγμες παρειστικες που τις αναπολω συχνα..Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια σε ολα και σε ολους.Παιρνω περισσοτερα απο οτι εδωσα.Φιλε VA-GUNER ETOIMASE ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΓΙΑ ΤΑ 6.75 ΠΙΑ..