Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΣΧΟΛΙΑ- ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

  • Η USA TEAM εχει βαλθει να μας τρελλανει μου φαινεται.Αγωνα με αγωνα δειχνουν και κατι πιο εντυπωσιακο.Οχι μονο σε ατομικο επιπεδο που ισως το περιμεναμε,αλλα και σε ομαδικο αφου οι επιθετικες και αμυντικες συνεργασιες τους απο ανυπαρκτες εχουν γινει υποδειγμα απλοτητας και τελειου συγχρονισμου.
  • Αν η Εθνικη μας δειξει καλο προσωπο με μια πραγματικα καλη ομαδα οπως η Αργεντινη και μπει τετραδα,τοτε νομιζω πως θα ανεβει επιπεδο και ο αγωνας με την Αμερικη θα ναι τελειως διαφορετικος απο τον 1ο.
  • Η Αργεντινη που εχει τον ιδιο κορμο με την ομαδα που πηρε το χρυσο στους Ολυμπιακους της Αθηνας μπορει να μην παιζει εντυπωσιακο μπασκετ για τους φιλαθλους αλλα ειναι ισως η πιο ουσιαστικη ομαδα του τουρνουα και δεν της λειπει τιποτε. Εχει τον παικτη σταρ(Τζινομπιλι) πολυ καλους ψηλους(Σκολα-Ομπερτο), παικτες ρολιστες(Ντελφινο)και εναν εγκεφαλο οργανωτικα(Πριτζιονι). Τους εχω δει live στην Αθηνα το 2004 να κανουν πλακα στους Αμερικανους και τους θεωρω ισως ισαξιους αν οχι καλυτερους της Ισπανιας
  • Κλειδι στο ματς της Εθνικης μας η αμυνα μας στον Τζινο και στο inside game των σκληρων Αργεντινων.Ερωτηματικο η επιτυχια του press της Εθνικης μας σ ολο το γηπεδο.Αν πετυχει ισως εχουμε πλεονεκτημα αλλιως νομιζω οτι στο σετ παιχνιδι ειναι λιγο καλυτεροι απο μας.Γ ι αυτο μπορει να επιδιωξουμε πιο πολλες επιθεσεις απ οτι συνηθως(αφου δεν εχουν ισαξιο παγκο)
  • Ο LeBronJames και ο Howard αν καναν μηκος η' υψος δεν θαταν Ολυμπιονικες?Τον Πανοραμιξ εχουν για μαγειρα..?
  • ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤ2000 και στον ΑΙΟΛΟ που ξεκινουν την προετοιμασια τους στις νεες κατηγοριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: