Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΓΚΑ..

Ειχα μια πολυ ευχαριστη στιγμη σημερα.Βρηκα στο ηλεκτρονικο μου ταχυδρομειο μηνυμα απο εναν πολυ καλο φιλο,με τον οποιο ειχα να ρθω σε επαφη πολλα χρονια!

Μιλαω για τον Πητ Πανγκα(Pete Pangas),τον Ελληνο-αμερικανο που επαιξε στον Δαναο στα μεσα της δεκαετιας του 90(1993-96)και βοηθησε σημαντικα στην ανοδο στην Β Εθνικη για 1η φορα συην ιστορια του και στην παραμονη,την αμεσως επομενη χρονια.

Για οσους θυμουνται ηταν ενας πολυ καλος παικτης με ολοκληρωμενα στοιχεια,που επαιζε στο 4 (αλλα και σαν 3αρι)και ο οποιος επαιξε κατοπιν στην Α1 με το Μαρουσι.

Ειχε πολυ δυνατα αλματα ειδικα στα τελειωματα φασεων με κινηση,πολυ καλο σουτ για το υψος του(2,03) και εντυπωσιακη (για μενα τουλαχιστον τοτε)παιδεια και νοοτροπια στην αντιμετωπιση του παιχνιδιου..

Ο Πητ ζει σημερα στο Ακρον του Οχαιο(γενετειρα του),εχει δημιουργησει δικη του εταιρεια κατασκευων και μου πε οτι ελπιζει να ρθει Ελλαδα το ερχομενο καλοκαιρι.

Μου ζητησε δε,να στειλω χαιρετισμους σ ολους τους γνωστους μας ,απο κεινα τα χρονια και αφησε τα τηλεφωνα του και την διευθυνση του για οποιον τα θελει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: