Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ μια προβλεψη

Μην μας ξεγραφετε τοσο ευκολα.Το ματς με τους Υπεραθλητες (ομολογουμενως)του ΝΒΑ δεν θα ναι ευκολο ουτε για αυτους.Και εξηγω:

1.Δεν ειναι ομαδα στο set παιχνιδι δηλαδη στο 5 -5 ουτε στην αμυνα ουτε στην επιθεση τους.Οι συνεργασιες τους αρχιζουν και τελειωνουν το πολυ σε δυο-τρεις πασσες,ενω οι βοηθειες τους στην αμυνα ειναι για τα πανηγυρια(ειδικα στην αδυνατη πλευρα,μακρια απο την μπαλα). Αρα η Εθνικη μας πρεπει να παει το παιχνιδι εκει και να αλλαζει ρυθμο σε καποιες μονο περιοδους του αγωνα.

2.Η υπεροχη των Αμερικανων στα μεχρι τωρα παιχνιδια που εχω δει στηριζεται στην ατομικη πιεση στην μπαλα των αντιπαλων γκαρντ.Οταν ομως ο επιθετικος καταφερει στο 1-1 να περασει τον αμυντικο του το lay-yp και η πασα στην αδυνατη πλευρα ειναι παιχνιδακι για τους γκαρντ μας.
Ειδικα με Διαμαντιδη -Παπαλουκα-Σπανουλη νομιζω οτι θα τους κανουμε γιο-γιο,αφου το παιχνιδι τους σε τετοια αμυνα ταιριαζει απολυτα..

3.Τα 5 αρια μας θα μπορουν να παιξουν 1-1 πιο ευκολα αφου δεν δινουν βοηθειες(δεν ξερουν να δωσουν οργανωμενα).ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΚΛΗ!

4.Οι παικτες μας σιγουρα θα εχουν μεγαλο κινητρο να τα δωσουν ολα και να δειξουν οτι ειναι καλοι.Παντα σε τετοια ματς ο θεωρητικα αδυναμος μονο να κερδισει εχει..

Αν δεν τους δωσουμε ανοικτο γηπεδο και καταστασεις 1-1 η' 2-2 νομιζω εχουμε τυχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: