Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΒΕΝΖΙΝΗ η' ΒΕΝΤΖΙΝΑ η' ΒΙΝΖΙΝ η' ΛΗΣΤΕΙΑ

Ας κανω μια παρενθεση στα μπασκετικα γιατι καποια πραγματα με εξοργιζουν και με αναγκαζουν να θελω να γινω τιμωρος με οποιο τροπο μπορεσω..

ΤΙΜΗ ΑΡΓΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 10 Ιουλιου 2008: 147,2 δολ/βαρελι
" " " 11 Αυγουστου 2008: 116 δολ/βαρελι

ΜΕΙΩΣΗ 21,2%
Προσοχη τωρα!!!
ΤΙΜΗ ΑΜΟΛ.ΒΕΝΖΙΝΗΣ 10 Ιουλιου 2008: 1,271 ευρω/λτ
" " " 11 Αυγουστου 2008: 1,2 ευρω/λτ (στοιχεια ΥΠ.ΑΝ.)

ΜΕΙΩΣΗ 5,6%

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΗ ΑΥΤΗ ΚΛΟΠΗ?

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ?(και εμεις τον μαλακα?)

Και μολις ξανανεβουν παλι οι τιμες του πετρελαιου(πολεμοι-χειμωνας)θα πατησουμε στις ηδη υπαρχουσες και θα φτασουν στο 1.4 ευρω/λτ(χαλαρα)

Οι πρατηριουχοι εχουν γεμισει τωρα τις δεξαμενες φθηνα και θα πουλησουν αργοτερα ακριβα..

Και το ερωτημα ειναι:
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..

2 σχόλια:

kwtsos είπε...

Μετακινούμαστε με λεωφορείο και ποδήλατο. Αν το καλοσκεφτείς πρόοδος θα είναι αφού με το κυκλοφοριακό έχει γίνει η ζωή του Έλληνα πατίνι.

tozi είπε...

Φιλε Κωστα δεν ειναι αυτο το θεμα.Ωραια λυση αν και η εννοια αστικη συγκοινωνια στην πολη δεν υφισταται αφου οποιος μετακινειται κατ αυτο τον τροπο ειανι ερμαιος "παραδοξων"!!Αλλος διπλοπαρκαρει για να δωσει το dvd,αλλος για να παρει ντοματες,αλλος για να ξεφορτωσει εμπορευμα στο μαγαζι και αλλος να αφησει την γυναικα για ψωνια στην Ασκληπιου.Οσο για το ποδηλατο ...η πολη ειναι αφιλοξενη αφου δεν τους βλεπει κανεις οδηγος. Αλλα την ατιμωρησια στην κλεψια ως ποτε θα την ανεχομαστε?