Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ

Θα επαναλαβω οτι εχω προβλεψει αρκετο καιρο πριν.Ο Αιολος παραειναι καλος για τα δεδομενα του ομιλου του στην Γ Εθνικη.Οχι μονο οσον αφορα το ροστερ του αλλα και οσον αφορα την δουλεια του προπονητη του,που φαινεται απο μακρια ιδιαιτερα σε επιπεδο νοοτροπιας μεσα στις 4 γραμμες.
Παικτες που τα δινουν ολα,ανεξαρτητα απο το ποτε μπαινουν στο ματς και ποσο χρησιμοποιουνται,που βουτανε για καθε διεκδικουμενη μπαλα,ασχετα αν το σκορ ειναι στους 20 ποντους,πολυ γυμνασμενη και με φιλοσοφια "running defense".Μιας αμυνας δηλαδη που δεν δινει καμμια ελευθερη φαση στον αντιπαλο και κυνηγα ανελεητα την μπαλα οπου κι αν αυτη.Ειδικα ο Γκανετσας παιζει εξαιρετικη προσωπικη αμυνα στον αντιπαλο ασσο και ο Αλεξιου μπορει χαρη στο αθλητικα του προσοντα να δινει εξαιρετικες βοηθειες σ ολο το πλατος της αμυνας.
Στην επιθεση παιζει οσο πιο απλα γινεται εκμεταλλευομενος το ταλεντο των παικτων ειτε στην δημιουργια φασεων (Σαρημπαλλιδης-Γιουδας),ειτε στο σουτ(Κατρανας),ειτε στο 1-1 των ψηλων (ολοι τους ειναι καλοι στο τελειωμα).
Δεν βλεπω να κανει πανω απο 4 ηττες στο πρωταθλημα..
Οσον αφορα την διοικηση,οσο περισσοτερο βλεπουν τις ιδεες τους και η προσπαθεια τους να πιανουν τοπο,τοσο "τρελλαινονται" και ανεβαζουν τον πηχη των φιλοδοξιων τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: