Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

CHAOS

ΑΙΟΛΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Προβλεπω οτι ασχετα με το αν θα δυσκολευτει η' οχι ο Αιολος θα κερδισει και μαλιστα με καλη διαφορα(διψηφια).Που το στηριζω? Η ομαδα εχει μεγαλυτερο βαθος στον παγκο και ασκει πιεση με το παιχνιδι της επι 40 λεπτα σαν την γατα με το ποντικι.Ετσι μολις βρει τον αντιπαλο ειτε με κακη πενταδα,ειτε με παικτες φορτωμενους με φαουλ,ειτε με παικτες κουρασμενους,τους αποτελειωνει.Η ενεργεια που βγαζουν στο παρκε οι παικτες ειναι εντυπωσιακη και η ποιοτητα τους συνολικα καλυτερη.

Οσον αφορα τους Ικαρους παιζουν 3 δυσκολα ματς σε μια βδομαδα.Αυριο στον Κεραυνο που ειναι αξιομαχος,και Τριτη και Σαββατο με Παλαμα και Αμπελωνα,ομαδες με ιδιαιτερη δυναμικη και φιλοδοξιες.Η αποδοση της ομαδας ειναι ερωτηματικο γιατι στα μεχρι τωρα ματς εχει παιξει ανελπιστα καλα..Αν επαναληφθει και στα παιχνιδια που ερχονται,τοτε σιγουρα θα κανουν πολλες ζημιες στο πρωταθλημα.

Ιπποκλης -Αετ μαλλον ασσος
Μαγοι - Σοφαδες κλασσικο ντερμπι μαλλον με μαγικη καταληξη
Αιολος Αμπελωνα - Εσπερος μαλλον διπλο
Πρασινη Γωνια -Τυρναβος ασσος

Και κατι ασχετο...?
Στην Φυσικη υποστηριζοταν παλια ο ντετερμινισμος,δηλαδη η αποψη πως πισω απο καθε φανερο αποτελεσμα κρυβεται μια αιτια που οδηγει σ αυτο.Ολα ετσι μπορουν να προβλεπονται,να εξηγουνται και να οδηγουνται προς συγκεκριμενο αποτελεσμα.(αυτο που θελουμε να πιστευουμε εμεις οι κοουτς)..
Τελευταια ομως επικρατησε η θεωρια της χαοτικης συμπεριφορας και μη ασφαλους προβλεψης των συμβαντων,αφου υποκεινται σε πληθος παραμετρων που οδηγουν καθε φορα και σε διαφορετικο αποτελεσμα..
Ετσι η προβλεψιμοτητα μαλλον παει περιπατο αφου δεν μπορει ενα πραγμα να συμβει ακριβως το ιδιο 2 φορες.Ενω λοιπον κατι δεν γινεται οπως θα πρεπε και νομιζει κανεις οτι δεν θα υπαρχει το επιθυμητο αποτελεσμα,συμβαινει ακριβως το αντιθετο.Χωρις να μπορει να εξηγηθει ωστε να επαναληφθει ελεγχομενα αυτη τη φορα.
Και επειδη το συμπαν εχει αποδειχθει οτι οδευει προς χαοτικες συμπεριφορες θα παρατηρουμε γεγονοτα που δεν θα υπακουουν στην "λογικη".Θα βλεπουμε πχ. ομαδες να αποδιδουν μπασκετ αξιωσεων μεσα απο "προπονησεις χαους"..Και θα αναριωτομαστε χαμηλοφωνα:W.T.F.I.G.O....

Δεν υπάρχουν σχόλια: