Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

Η πρωτη ηττα για τον Αιολο δεν σημαινει κατι ιδιαιτερο.Περισσοτερο πιστευω θα τον βοηθησει ωστε να δει τις (λιγες ομολογουμενως)αδυναμιες του και να προβλεψει λυσεις για παρομοιες δυσκολιες που θα βρει μπροστα του στο μελλον.

Οσον αφορα την βαθμολογικη επιπτωση νομιζω δεν υπαρχει.Ηδη ο Μαντουλιδης που παρουσιαζοταν ως φαβορι μετρα 3 ηττες!! και οι αλλοι "συναγωνιστες" Φιλιππος Βεροιας και Νικη Βολου θα κανουν πολλες ηττες στο μελλον...Νομιζω πως η ομαδα ειναι 1ο φαβορι εκ των πραγματων και οχι επειδη εγω το εκτιμω ετσι..Το μονο που με παραξενεψε απο την αναγνωση καποιων στοιχειων του αγωνα ειναι τα πολλα τριποντα των γηπεδουχων(12 ευστοχα).Η' δεν υπηρξε αποτελεσματικη περιφερειακη αμυνα, η' οι αντιπαλοι ηταν στη μερα τους και στην πιεση του Αιολου πυροβολουσαν απ οπου ναναι και μπαιναν ολα λογω ψυχολογιας.

Για τον ΑΣΤ εχει ερθει η ωρα να παρει κανενα ροζ φυλλο και να μην αρκειται σε καλες εμφανισεις και τιμητικες ηττες..Αν δεν κερδισει τον Κολοσσο τοτε πεφτει κατα 90%.Και το αγχος της νικης βαραινει πολυ την οποια προσπαθεια των παικτων.Μακαρι να βοηθησει ο κοσμος αυτο το εξτρα που χρειαζεται.

Το αποτελεσμα του Ιπποκλη ειλικρινα δεν το περιμενα,αλλα επειδη το σκορ ξεγελα ισως δεν αποδιδει την πραγματικη διαφορα των ομαδων.Το κακο ειναι οτι η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη για ανατροπη .Αλλα εχουμε δει και πιο μεγαλες εκπληξεις οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι.Μπραβο στον Εσπερο για την νικη στο ΣΟΦΑΔΟΚΑΟΥΝΑΣ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ).ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.KEEP GOING!

Ανώνυμος είπε...

ayto to sofadokaounas den katalava? mporeis na to eksigiseis?