Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

ΑΣΤ 2000 ..

Λετε να γυρισει ο κοουτς Τζημας τοσο γρηγορα στα παλια
λημερια? Να εξαφανιστηκαν τα προσωπικα προβληματα που τον αναγκασαν να
παραιτηθει,τοσο συντομα..? Οι παικτες παντως μαλλον θα το θελαν πολυ..Χειροτερα
αρρωσταινεις αν φευγεις απ αυτο που αγαπας.

ΑΙΟΛΟΣ Μαλλον θα γυρισει νικητης και απο το Αργος Ορεστικο.Ειναι μια ταχυτητα πιο γρηγορος απ ολες τις ομαδες.Ειδα βιντεο του αντιπαλου και δεν αποτελει σε καμμια περιπτωση φοβητρο.Μονο η εδρα αν θα επηρεασει την Τρικαλινη ομαδα.Το μπασκετ που παιζει ο Αιολος ειναι για παραπανω κατηγορια.Μονο να αντεξει το ξυλο μεσα στην ρακετα την Κυριακη..

ΙΚΑΡΟΙ Το Σαββατο ειναι πολυ σημαντικο ματς γιατι θα δωσει την επιπλεον ωθηση που χρειαζεται για να ξεφυγει η ομαδα απο την περσινη μιζερια.Νικη επι του Παλαμα,κανει την ομαδα ανετη βαθμολογικα,αλλα κυριως ψυχολογικα ωστε να χτυπα καθε παιχνιδι.Αντιθετα μια ηττα ισως δημιουργησει καποια πιεση για αποτελεσματα που με την σειρα της αγχωσει τους παικτες..

Α2 ΕΣΚΑΘ Ολα τα λεφτα το Καρδιτσα-Ιπποκλης. Θα παιξει η διαιτησια καποιο ρολο..?Ο Τζελης γυρισε το ποδι στο φιλικο της Τεταρτης..Αν δεν παιξει θα ναι απωλεια για τον Ιπποκλη που παντως παιζει πολυ καλο μπασκετ για τη κατηγορια.Τι θα πονταρατε?

Ευκαιρια για ροζ φυλλα στις αλλες τρικαλινες ομαδες .Μαγοι ,Πρασινη Γωνια , Αετ Εσπερος ειναι ωρα για νικες.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Φαβορί η Καρδίτσα στην Α2 ΕΣΚΑΘ, ακολουθεί ο Ιπποκλής, αλλά μην αποκλείεις τις εκπλήξεις των αουτσάιντερ Τόζι. Ο Τζήμας καλά θα ήταν να επέστρεφε αλλά είναι έξυπνος και δεν το κάνει. Γιατί να γυρίσει σε μια ομάδα που δεν μπορεί να γεμίσει το γήπεδό της, μόλις στον δεύτερο εντός έδρας αγώνα ελέω... εμπνεύσεων της διοίκησής της; Και πως να συνεργαστεί με έναν Πρόεδρο που ήδη κατάφερε να τον βρίζουν τα... μισά Τρίκαλα;... Ο ΑΣΤ τελειώνει. Είναι θέμα χρόνου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μη μπασκετικοί μπήκαν στο άθλημα και έφεραν την αναστάτωση και το πισωγύρισμα

tozi είπε...

φιλε Βασιλη συμφωνω σ οτι λες για τον ΑΣΤ2000.Μαλλον το ταξιδι τελειωνει εδω και ειναι χωρις επιστροφη..Λειπει η "τρελλα" γαι ενα τοσο δυσκολο και επιπονο εγχειρημα,οπως ειναι η διατητρηση μιας υγιους ομαδας σε βαθος χρονου..Σε λιγο θα την κανουν ολοι..Μαλλον ο Αιολος θα γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη..

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ,
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΑΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ Α1.ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ Α2 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ Α2, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΤΕΙ!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!