Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΟΡΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αρκετοι οι οριακοι αγωνες που θα διεξαχθουν το Σαββατοκυριακο σ'ολες τις κατηγοριες.
Οσον αφορα τον αγωνα του ΑΣΤ2000 στη Λαρισα με την ΑΕΛ, τα πραγματα ειναι απλα: Αν χασει,χανει και το 10% των πιθανοτητων που του χει απομεινει για την παραμονη.Υπαρχουν κι αλλοι αγωνες για να κερδηθουν,αλλα ειναι πολυ μακρια πια(ημερολογιακα).Ακολουθουν πολλες ..."σιγουρες" ηττες αν δει κανεις το προγραμμα,οποτε δεν αντεχονται ευκολα τοσοι μηνες χωρις "ροζ φυλλα".Θα σκορπισει η ομαδα στα εξ ων συνετεθη..Για να αποφευχθει αυτο λοιπον πρεπει αμεσα να νικησει αυριο. Το κακο παντως εχει γινει και απο κει που ο ΑΣΤ αποτελουσε επικεντρο ολων των μπασκετικων,τωρα εχει περασει στην απολυτη αδιαφορια και αυτο ειναι οτι χειροτερο για μια ομαδα..
Να χει χασει δηλαδη την δυναμικη της..

Την Κυριακη ο Αιολος θα δοκιμαστει στον Φοινικα .Το ματς θεωρητικα ειναι δυσκολο και απο πλευρας αντιπαλου και απο θεμα εδρας αφου το κλειστο του Αγ.Θωμα εχει απο τα πιο αφιλοξενα γηπεδα με περιεργη αισθηση του χωρου και σκληρες μπασκετες. Βεβαια πολλοι απο τους παικτες του Αιολου ειναι Λαρισαιοι και εχουν μια ιδεα και εμπειρια. Παντως θα δουμε πολλες μπαλλες μετα απο σουτ να φτανουν στο 3ποντο οποτε οι περιφερειακοι πρεπει να χουν το νου τους..
Δινω 70% στη νικη του Αιολου που θα σημανει παγιωση του στην κορυφη πιθανον μεχρι τελους ,αφου οι γκελες των αλλων ομαδων επιβεβαιωνουν οτι ο ομιλος φετος προσφερεται για πρωταθλητισμο..

Για το ματς Ικαροι -Αμπελωνας δεν θελω να γραψω κατι γιατι η ομαδα ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο! Ο Αμπελωνας παντως ισως παιζει το τελευταιο του χαρτι για πιθανη ανακαμψη ,αφου αν κανει 4η ηττα,μεχρι που προλαβαινει να πεσει λογω διαλυσης..

Ολα τα λεφτα παντως παιζουν στο Εσπερος - Πρασινη Γωνια..
Υπαρχει ενα "κλιμα" εντασης ηδη πριν τον αγωνα αφου οι εκατερωθεν προκλησεις (λεκτικες)δινουν και παιρνουν και ολοι θελουν να δωσουν απαντησεις στο γηπεδο.
Αν η Πρασινοι κερδισουν θα πρεπει να μετονομαστουν σε ΡΟΖ ΓΩΝΙΑ απο τα πολλα ροζ φυλλα που εχουν συγκεντρωσει ως τωρα. Αγωνιστικα θεωρω πως υπερτερουν σε ξυλο και δυναμη μεσα στην ρακετα αλλα νομιζω οτι θα κερδισει οποιος ειναι πιο ψυχραιμος και εχει ολα του
τα "οπλα" διαθεσιμα στο τελευταιο δεκαλεπτο..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to eopame k yo xanaleme...enas einai o exthros..XRISTOS GOTAS.........SPYRIARIS

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΒΑ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΟΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΝΤΕ KEEP GOING!!!