Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μια προταση για τους ιθυνοντες των ομαδων των Τρικαλων..

Αν βγαλουν δελτιο αθλητη στον νεο προπονητη του ΑΣΤ2000,εξασφαλιζουν παικταρα.
Γιατι μην πει κανεις οτι υπαρχει γκαρντ σαν το "ξανθο σκυλι"στην Γ ΕΘΝΙΚΗ(για τοπικο δεν μιλαω καν..)

Γιουρι Ζντοβτς κυριοι!! Η τελεια λυση για την αναπληρωση του Γκανετσα,που λογω στρατιωτικου,εχει αφησει στον Αιολο ενα δυσαναπληρωτο κενο στο μαρκαρισμα του "καλου"αντιπαλου γκαρντ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΖΝΤΟΒΤΣ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ)ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.KEEP GOING!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε τοζι θα συμφωνησω με ολα αυτα που εχεις γραψει και θα προσθεσω ακομα ενα ερωτημα!Η απουσια του γκανετσα ειναι φανερη στην αμυνα αλλα μπορεις να μου πεις για πιο λογο ο προπονητης δεν τον χρισημοποιησε με τον Φοινικα οπου εκαναν οτι ηθελαν οι κοντοι......και δεν ξερω αν ειδες και με τον Λασσανη το 1 ημιχρονο ο Playmaker και το 7αρακι εκαναν οτι ηθελαν.Εμενα μου αρεσει πολυ σαν παιχτης και νομιζω μπορει να βοηθησει παρολο που δεν προπονειτε οπως μου ειπε η διοικηση!Τελος ας ευχηθουμε τα καλυτερα για τον Αιολο που κανει πολυ καλη δουλεια!