Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

IS THERE ANY CHANCE 4 US?

Το μεγαλυτερο μερτικο στην επιτυχημενη πορεια μιας ομαδας πιστωνεται στις καλες και ανιδιοτελεις σχεσεις των συντελεστων της.Και αναφερομαι κυρια σ αυτες των παικτων μεταξυ τους αφου κακα τα ψεμματα,αυτοι καθοριζουν κατα 90% ενα αποτελεσμα..
Οι σχεσεις αυτες ειτε προυπαρχουν ,αν οι παικτες συνυπαρχουν στην ιδια ομαδα χρονια,ειτε δημιουργουνται μετα απο συνεχεις ,εστω και δυσκολες ,νικες,ειτε τελος ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟς ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ..

Οι αρχικα καλες εμφανισεις του ΑΣΤ2000 οφειλονταν στον πρωτο παραγοντα-η ελλειψη ομως τυχης απετρεψε την διατηρηση του πολυ καλου κλιματος στην ομαδα που ειχε πλασει ο κ.Τζημας.Ετσι οι συνεχεις ηττες που λειτουργουν σαν σαρακι και δημιουργουν ανασφαλειες οδηγουν τα πραγματα σε ασχημο σημειο.
Τελος η μη υπαρξη ενος προπονητη"μεγαλυτερου"απο τους παικτες( Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...) επιτεινει την κατασταση.ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑΙ ..
TO STAY OR NOT TO STAY..??

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
Ποιος να ξερει αραγε?
Οπως ειπε καποιος πριν απο μενα.."Opinions are like assholes..Everybody's got one.."

Λαθος +λαθος=2λαθη
Λαθος επι Λαθος=(Λαθος)2
Και δεν σταματα εδω αυτη η ακολουθια λαθων..

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν θέλουν να σώσουν την παρτίδα, έστω και στο παρά πέντε οι νεόκοποι παράγοντες του ΑΣΤ 2000 ας εμπιστευτούν έναν τρικαλινό προπονητή (σ.σ. αν έχει το απαραίτητο δίπλωμα ασφαλώς) να στηρίξουν τα "δικά μας παιδιά" της ομάδας, να κλείσουν από τώρα συμφωνίες με τους "ξενιτεμένους" τρικαλινούς και ας προετοιμαστούν για την δημιουργία μιας σοβαρής ομάδας που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην Α2 και σε βάθος χρόνου θα μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι κάτι μεγάλο. Όσο για φέτος; Ας χαλαρώσουν και ας χαρούν την συμμετοχή. Έτσι κι αλλιώς το "πουλάκι" έχει πετάξει προ πολλού... Δυστυχώς όμως, άλλα βλέπω να γίνονται και ο ΑΣΤ οδεύει ολοταχώς προς διάλυση! Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η λογικη με τα δικα σας παιδια σας εχει φαει...Που ειναι το τρικαλινο μπασκετ?ποιοι παικτες υπαρχουν τρικαλινοι?Ολοι ειναι 30+ που να πανε?Στα καπή? Ξυπνήστε ρεεεεεε! Το μπάσκετ και ο αθλητισμος δεν είναι μόνο τα Τρίκαλα. Είναι η χημεία μεταξύ παικτών με ταλέντο, χωρις βεντετισμους και αλλα! Προπονητης απο Τρίκαλα? Ποιός? Υπάρχει κανένας να μπορεί να δουλέψει σε επίπεδο Α2? Μην τρελαθουμε τελειως.... Ακόμη και ο Αίολος τρικαλινους δεν εχει πάνω απο 3-4 άτομα... Ας είναι καλα η Λάρισα και η βόρεια Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΙ,
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ.ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ(ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ!ΜΩΡΕ ΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ Α2 ΠΑΛΙ(ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ Α2 ΟΜΑΔΑ) Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ Α1!!!ΤΕΣΠΑ ΕΣΕΙΣ KEEP GOING!!!