Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

1ος τελικος της Α1

Η δυσκολη νικη του ΠΑΟ οφειλεται κατα την γνωμη μου σε 3 παραγοντες:

  1. Ο φοβος πιθανου διασυρμου,μετα τις ασχημες εμφανισεις με το Μαρουσι,εκανε τους παικτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ανασυρουν οτι αποθεματα αυτοσυντηρησης ειχαν μεσα τους.
  2. Ειναι πασιφανες οτι οι αλλαγες του ΠΑΟ ειναι ιδιαιτερα ευαλωτες στην αμυνα 1-1,οποτε ο Γιαννακης σημαδευει τις επιθεσεις πανω στον Γιασικεβιτσιους στον Τομασεβιτς και στον Ουινστον.Δημιουργει ετσι mis-match που αναγκαζουν τον Ομπραντοβιτς να στελνει βοηθειες στο low post(Σχορετσιαννιτη).
  3. Ο Γιαννακης χρησιμοποιησε πολυ 2 συγκεκριμενες φασεις σε ολο το παιχνιδι που "του βγηκαν". Εστηνε πικ & ρολ με τον παικτη του Σαρας ωστε στις αλλαγες μαρκαρισματων του ΠΑΟ ειχε καλες προυποθεσεις με ψηλο παικτη μες στο καλαθι εναντιον του(πλατη). Επισης εβαζε τον Σοφο να κανει down screen στο low post στον Βασιλοπουλο,που επαιρνε την μπαλα στο τριποντο και κατοπιν επαιζε high-low με τον Σοφο με μεγαλη επιτυχια.Αυτο γιατι η αμυνα του Βασιλοπουλου δεν μπορουσε να ντουμπλαρει στο ποστ(για να μην φαει 3ποντο).Ετσι ο Σοφο επαιζε 1-1 και εκανε μεγαλη ζημια με φαουλ στους κοντους που αναγκαστικα βοηθουσαν(βλ.Διαμαντιδη).

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΒΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΩΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΗΞΕΙ ΜΕ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ

Αληθεια ο Ντικουδης γιατι δεν παιζει αραγε..?

Δεν υπάρχουν σχόλια: