Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ηρθε η ωρα να δοκιμαστει η αξια της διοικησης του ΑΣΤ σε πραγματικα δυσκολες εξετασεις.

Απο την μια η οργανωση της ομαδας σε νεα (τελειως τεχνοκρατικα)δεδομενα,ωστε να λειτουργει σε πολλους τομεις,κυριως εκτος γηπεδου.

Απο την αλλη η διαχειριση του υλικου της ομαδας,αρχιζοντας απο την ανανεωση ενος περιζητητου πλεον προπονητη(του κ.Τζημα),ο οποιος ειναι λογικο να αναζητα σιγουρες συνθηκες εργασιας για την δυσκολη χρονια που ερχεται.

Θα μπορεσει να εξασφαλισει η ομαδα ενα αξιολογο μπατζετ ωστε να μην βαλει ξεκινησει η ομαδα ως 1η υποψηφια για υποβιβασμο?Θα πρεπει ο κοουτς να πειστει οτι δεν θα χρειαστει να βαλει σαν ενεχυρο την φημη που κερδισε φετος με την αξια του.Οτι θα εχει στηριξη και στις δυσκολες φασεις που ειναι σιγουρο οτι θα αντιμετωπισει.

Μην ξεχναμε οτι απο μια χρονια που ολοι "καλοεμαθαν" να πανηγυριζουν ροζ φυλλα,θα παμε σε μια νεα κατηγορια οπου θα μετραμε μαλλον μονοψηφιο αριθμο νικων(Ευχομαι να διαψευστω ειλικρινα).

Ταυτοχρονα το κασε του κοουτς εχει εκτοξευτει στα υψη.Οσες ομαδες θελουν να πρωταγωνιστησουν στην Α2 θα χτυπησουν την πορτα του..

Αμεσως μετα το θεμα προπονητη θα πρεπει να επιλεξουν τους στοχους για την στελεχωση του ροστερ με παικτες που θα αποτελουν ιδανικο πακετο κοστους και αξιας και οι οποιοι θα αποκτηθουν υστερα απο πραγματικο σκαουτινγκ.Τα αρπακτικα της πιατσας (μανατζαραιοι κτλ)μας περιμενουν να μας ρουφηξουν το αιμα..
Δυσκολα λοιπον τα πραγματα και θα φανει η πραγματικη αξια του καθενος στις επιλογες του..

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗςΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3-3 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που λόγω ανειλημμένων υποχρώσεων δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην διοργάνωση θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της πράσινης Γωνιάς για την προσπάθειά τους. Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή θα πρέπει να βρούν μιμητές. Έχω την αίσθηση ότι νέοι ανθρωποι με νέες ιδέες αρχίζουν και αλλάζουν τον αρνητισμό στο Τρικαλινό μπάσκετ. ας συστρατευτούμε με ένα κοινό σκοπό για την ανάπτυξή του.

tozi είπε...

Οπως σου ανεφερα και κατ ιδιαν φιλε παναγιωτη ειμαι διαθεσιμος για καθε ανταλλαγη αποψεων,ιδεων και αναληψη δρασεων.Αλλωστε ξερεις οτι εισαι πολυ πανω στις αξιολογησεις μου.