Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ...

  • ΑΣΤ 2000:Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΔΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΑΡΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΗ..
  • ΑΙΟΛΟΣ:ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Χ.ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤ 2000.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ.
  • ΕΣΠΕΡΟΣ:ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ!

ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ.ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ...Δ.Π.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ BASKET!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι φήμες για την μεταγραφή που ετοιμάζει ο ΑΣΤ σε διοικητικό επίπεδο μήπως θα μπορούσαν να γίνουν πιο σαφής?Γιατί υπάρχουν και φήμες που μιλούν για παράγοντα άλλης τρικαλινής ομάδας που τον καλοβλέπουν στον ΑΣΤ...