Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

Το ταξιδι μολις τελειωσε.Και ηταν ονειρεμενο.Η επιτυχια απεκτησε ηδη πολλους "γονεις".Μεσα ομως σε ολο τον πυρετο των βραβευσεων κανεις δεν μεριμνησε να τιμηθει ο "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" του Τρικαλινου Μπασκετ,ο κ.ΤΑΚΗΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ. Οσοι ασχολουμαστε χρονια με το αθλημα ξερουμε καλα πως ηταν ο εμπνευστης και δημιουργος του εργοστασιου παραγωγης μεγαλων παικτων που ονομαζοταν ΔΑΝΑΟΣ και αποτελουσε τιτλο τιμης το να φορα καποιος την φανελα του..Μια ομαδα της οποιας τα απομειναρια παιζουν ακομη στον ΑΣΤ και μαλιστα αποτελουν το συνδετικο κρικο απο τα αλωνια της Γ'Εθνικης στην Α1(ΦΟΡΟΣ -ΤΣΙΑΚΑΣ).
Επισης το προπονητικο τημ ειναι ολοι πρων αθλητες του Δαναου,με τον Μ.Αλεξιου και τον Α.Παναγιωτου να προερχονται απο τα σπλαχνα της ομαδας και τον κ.Τζημα να αγωνιζεται απο μεταγραφη.
Κι ομως κανεις δεν μνημονευσε τον ανθρωπο που εδωσε την ψυχη του στο τρικαλινο μπασκετ,που μας μαζευε απο τα σχολεια και τα ανοικτα γηπεδα και μας εκανε να λατρεψουμε το παιχνιδι.
Ποτε δεν ειναι αργα ομως...Ας τον τιμησουν ειτε με καποιο τουρνουα ειτε με την νεα χρονια..Θα ναι μια αναγνωριση της πραγματικης αξιας ενος ΜΠΑΣΚΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωποι που προσφέρουν πρέπει να τιμούνται. Η αναγνώριση της προσφοράς αποτελεί την ελάχιστη ηθική υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν χρόνο και χρήμα απο την προσωπική τους ζωή. θ αείμαι αρωγός στην προσπάθεια υλοποίησης αυτής της πρότασης σεόποια ομάδα και αν εργάζομαι