Κυριακή 4 Μαΐου 2008

ΑΙΟΛΟΣ-ΕΞΠΡΕΣ

φωτο:Αρης Κοντας
Μεγαλες στιγμες εζησαν ολοι οσοι εβαλαν "το χερακι τους",(ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ), τα χρηματα και τον χρονο τους(ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ) και το μυαλο τους(ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΜ),ωστε να πετυχουν την ανοδο στην Γ'Εθνικη.
Και το σημαντικοτερο για μενα: ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Κατι που σπανια εχει συμβει στα τοσα χρονια που βρισκομαι στο χωρο..Να μην αμφισβειτηται η πρωτια απο κανεναν αντιπαλο.
Ακομα πιο σπανιο ειναι και το οτι το μεριδιο που αναλογει στο παραπανω 3πτυχο(ΠΑΙΚΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ) ειναι νομιζω ισα μοιρασμενο.Απο 33,333333% στον καθενα,(η' αν σας αρεσουν οι κλασματικοι απο 1/3)
Νομιζω οτι το συνολο του υλικου ηταν το ποιοτικοτερο,η διοικηση πολυ πιο ωριμη στις επιλογες της και οι προπονητες με καλη διαχειριση της ομαδας σ ολη τη χρονια,κατι το οποιο ειναι και το πιο δυσκολο για οσους εχουν περασει απο παγκους ομαδων..Κι αυτο επειδη σε καθε πρωταθλημα ενας κοουτς ειναι ευτυχισμενος και οι υπολοιποι στεναχωρημενοι(με καποιους κιολας να ναι και στα ορια καταθλιψης..)
Βεβαια ολοι μιλωντας εκ του αποτελεσματος θα προσπαθουν του χρονου να εφαρμοσουν την ιδια συνταγη στην Α1 ΕΣΚΑΘ..Αυτο ομως θα ναι λαθος αφου τα υλικα και ο μαγειρας δεν ειναι ιδιοι.Τη συνταγη την βλεπεις αν πετυχε μονο οταν γινει το φαγητο και το γευτεις..Αρα ολα κρινονται καλα η' οχι απο το αποτελεσμα..
Ασ δοκιμασει ο καθενας να παρουσιασει κατι καινουριο του χρονου,με φρεσκες ιδεες χωρις κοπιες αλλων και μονο τοτε θα αξιζει αυτο που θα πετυχει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: