Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

ΥΠΑΡΧΕΙ PLAN B?

Αν ο κοουτς ΤΖΗΜΑΣ κλεισει συμφωνια μετον ΑΣΤ θα ναι ευχης εργον.Ειναι πολυ σπανιο προπονητης σε οποιοδηποτε αθλημα να τυγχανει τοσο καθολικης αποδοχης απο το συνολο των φιλαθλων,παραγοντων και παικτων.
Αν ομως δεν επιτευχθει συμφωνια ,για οποιοδηποτε λογο (βλ περιπτωση Βουρνα με την Ολυμπιαδα Πατρων οταν κερδισαν την ανοδο αλλα δεν ανανεωσε),σε ποια λυση θα στραφουν οι διοικουντες? Υπαρχει αραγε διαδοχη κατασταση στο μυαλο κανενος?Καποιο PLAN B?
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ:
Θα ναι λαθος να στραφουν σε γνωστους μισθοφορους του χωρου..Σε προπονητες που καθε χρονο αναλαμβανουν τις νεοφωτιστες ομαδες ταζοντας γνωριμιες με διαιτητες ,μανατζερ και αλλους παραγοντες..Οι οποιοι παιρνουν συνηθως μαζι τους και" τα παιδια τους" στις αντιστοιχες συμφωνιες ωστε ...να τρωνε ολοι..Τα αποτελεσματα θα ναι τραγικα.
Υπαρχουν καλοι νεοι και πολυ φιλοδοξοι προπονητες που μπορουν να κανουν θαυματα.Δειτε για παραδειγμα ποσο καλα σταθηκε ο κοουτς Μπαρτζωκας στην Ολυμπια και τι πολεμο δεχτηκε απο την καστα των δηθεν εμπειρων κοουτς,μολις μαθευτηκε η συμφωνια του με τον κ. Μαλακο της Ολυμπια.
Η' την περιπτωση Τακιανου στο Πανοραμα που ανεβαζει νεοφωτιστη ομαδα στην Α1 χωρις να χει ξανα κοουτσαρει την κατηγορια και με τους παικτες του απληρωτους εδω και καιρο!
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?
Ο Γιαννης Σφαιροπουλος,που δουλευει εδω και 3 χρονια ως βοηθος στον Ολυμπιακο.Προκειται για εξαιρετικο προπονητη και απο πλευρας γνωσεων και ως προσωπικοτητας,που θα γινει περιζητητος αν θελησει να δουλεψει σαν Πρωτος προπονητης σε ομαδα.
Ας το χουν υπ οψιν τους οι ανθρωποι της διοικησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: