Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΣΗΜΕΙΟ-ΛΟΓΙΚΑ..

Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΑ.
Ποιοι παικτες θα μεινουν στο ροστερ την νεα χρονια στην Α1?Πολυ δυσκολο για εναν κοουτς να ζει τοσο εντονα μια μεγαλη επιτυχια με τα "παιδια του"και να πρεπει να εισηγηθει την αποπομπη τους απο την ομαδα..Ειδικα τωρα που ολοι ονειρευονται ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ,ΜΠΑΤΙΣΤ,ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥς,ΣΧΟΡΕΤΣΙΑΝΙΤΗκτλ.
Ποιους νομιζεται οτι θα κρατησει ο κοουτς? ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ-ΧΑΡΙΣΜΙΔΗ-ΜΠΟΓΔΑΝΟ-ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ-ΚΑΤΣΑΡΕ-ΦΟΥΝΤΑ(αρχηγος γαρ)-ΤΣΟΥΤΣΟ..? Αλλους? Αρα θελουμε 4αρι και 5αρι καλο,ενα point-guard Αμερικανο στα σιγουρα και βλεπουμε..
Α2 ΕΣΚΑΘ.
Πεντε τρικαλινες ομαδες θα κονταροχτυπηθουν φετος στην κατηγορια.
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΜΑΓΟΙ-ΑΕΤ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ-ΙΠΠΟΚΛΗΣ.
Αρα περιπου 50 τρικαλινοι παικτες καθε Σαββατο θα ιδρωνουν στα παρκε,με τους "εμφυλιους"να διεξαγονται σχεδον εβδομαδιαια..
Ποιοι θα χαμογελασουν στο τελος?αυτοι που θα χουν τον καλυτερο προπονητη..?τους καλυτερους παικτες?Οι κινησεις στις μεταγραφες παιζουν παντα τον μεγαλυτερο ρολο.Θα χει πολυ ενδιαφερον παντως και πολλες κοντρες και σε προσωπικο επιπεδο..ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (χωρις χρηματα παρα μονο τρελα για το παιχνιδι).Η Α1 εχει ανοιξει τελευται στα μπατζετ και δεν πολυμοιαζει με τοπικο..

Και κατι για τους νεους διαιτητες.Ειστε μερος του παιχνιδιου..Οχι ξεχωριστο κομματι..Χαμογελαστε λιγο με τους παικτες..ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ..

1 σχόλιο:

kostas είπε...

ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΔΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΣΚΑΘ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ